Szerinted se szabad lenne vissza beszélnem nagyanyámmal?
Figyelt kérdés
66 éves én meg 23 És ha pl beszol nekem hogy b×szd meg anyád picsajat. Én meg vissza szólok hogy b×sszon még téged a fiad meg egy regement katona... és apám szerint nem szabad lenne feleselnem mert ő 66 éves megjarta az élet útját Én meg egy fiatal takony vagyok2023. okt. 1. 11:14
11/18 anonim válasza:
Nekem tetszik a hatos, csak számoljuk bele azt is, hogy ebben a közegben ez ragad a kuncsaftra, nagy meló lesz kimosakodni belőle.
12/18 anonim válasza:
Nem vagyok szent, de soha nem süllyedtem az ilyen vénasszonyok szintjére. Pedig aztán egy utálatos vénasszonytól megkaptam már, hogy kis ku.va vagyok, apám sz.r alak, a kutyáim vérebek, rohadék vagyok, takarodjunk hegyre lakni, szájkosarat a kutyáimra, rendőrt hív rám, feljelent engem, feljelent engem, feljelent engem, feljelent engem. Én erre annyit mondtam, hogy rá tényleg kéne szájkosár, mégsem látok soha rajta, nyugodtan hívjon rendőrt, megvárom, el lehet költözni, ha nem tetszik valami (erre kaptam azt is, hogy szemtelen és neveletlen vagyok). És mindezt miért? Mert nem járok másik környéken kutyát sétáltatni, és ez őt zavarta a sajátjával. Nem csak engem, mást is baxogatott, de rám állandó jelleggel. A fentiek voltak a legtiszteletlenebb, amiket mondtam neki. Nem vagyok szent, nem vagyok hibátlan, de most őszintén, mire mész, ha lemész olyan alpári szintre, amit ő használ? Legalább beléd szoruljon méltóság.
14/18 anonim válasza:
Nem lehet vele megszakitani a kapcsolatot? En szoba sem allnek olyannal aki igy beszel rolam.
15/18 anonim válasza:
Én biztos nem szólnék vissza. De az is tuti, hogy többet nem keresném a társaságát. Velem ne beszéljen senki így. Vagyis lehet, de én nem fogom hallgatni!
16/18 anonim válasza:
Ez már családi vonás...Ami szégyen! Ha egy mindent megélt érett nagyszülő így beszél meg az unokája is akkor ezt tanulja, tanulta az egész generáció...Szép család lehet!
17/18 anonim válasza:
66 évesen lfszt járt meg, nem az élet útját. Majd 80 fölött!
18/18 anonim válasza:
Mónika só családokban úgymond "normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!