Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit találjak ki hogy ne...

Mit találjak ki hogy ne keljen saját nevemre előfizetést kötnöm?

Figyelt kérdés
Keresztapám megkért hogy egy előfizetéses kártyát intézzek a T-mobilnál nekik az én nevemre.Mert ők nem hozhatnak ki mert sok a tartozásuk ott már.Nincs semmi tartozásom előfizetésem a saját nevemen és nem is szeretnék.Nemhogy másnak.De nem tudok csak úgy nemet mondani úgyhogy valami ürügyet kéne kitalálnom.De nem tudom mit.Várom az ötleteket amik reálisak.Jelenleg napi bejelentésbe dolgozok..Oda meg az kevés ha jól tudom..Vagy nem tudom.
2023. szept. 25. 21:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell hazudozni. Megkérdezed, hogy ha az eddigieket se fizették, mi a biztosíték, hogy ezt most fogják? Le tudják tenni neked az asztalra a teljes hűségidőre kiszámolt díjat? Nem? Akkor teszel nekik egy szívességet és nem segíted őket a teljes eladósodásban, magadat sem akarod sz..atni és egy családi balhét is elkerülsz azzal, hogy nemet mondasz. Ilyen egyszerű. Ha megharagszik, ám tegye. De ha egy épeszű embernek elmeséled ezt, senki nem neki fog igazat adni.
2023. szept. 26. 09:15
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Pedig meg kell tanulnod nemet mondani, vagy jobb lesz ha a te nevedben is tartozást halmoznak fel?
2023. szept. 26. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:
94%

Ne hazudjál.

Mondd meg a szemébe, hogy ne haragudja XY bácsi, de ha eddig nem fizettél a telekomnak, mi a garancia, hogy ezután fizetni fogsz? Most szopassam magamat?

2023. szept. 27. 10:50
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs semmi tartozásom előfizetésem a saját nevemen és nem is szeretnék."

Na ezt így megmondod neki és kész is. Ha napi bejelentésben dolgozol, gondolom, nem keresel jól. Nincs arra pénzed, hogy mások tartozását fizesd, meg nem is a te dolgod.

2023. szept. 29. 04:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!