Nekem van igazam vagy a családomnak?
A családomban nincsenek lúzerek vagy semmirekellők. Az én cégem pár éve áthelyezett a külföldi anyavállalathoz, amire én jelentkeztem. Sokkal több a pénz, rengeteg helyre járok, szerintem én lettem a legsikeresebb.
A családom viszont másképpen áll hozzá. Az ő szemükben egy kapzsi sznob lettem, aki éli a multis hájlájfot, miközben a ötvenes-hatvanas "gyerekek" járnak ki az öregekhez füvet nyírni vagy a kisgyerekes huszasok-harmincasok.
Viszont a barátok, ismerősök, és kintiek menőnek gondolják, amit csinálok.
Vagy ez csak az élet rendje? Minden self-made ember mögött van egy zsémbes család?
Ezekben a bonyolult helyzetekben nincs olyan, hogy "nekem igazam van neked meg nem".
Azt látnod kell, hogy neked is csak 24 órád van egy napban. Ahhoz, hogy az élet egy területén jól teljesíts, más területektől kell elvonnod az erőforrásokat.
Honnan vetted el azt az időt, amit a karrieredre szántál? Valószínűleg a családodtól. Gondolom ezt nehezményezik.
Ne érts félre, nem vádollak semmivel. Mindenkinek a saját döntése, hogy mennyi időt allokál a karrierre, családra, barátokra és a saját egészségére. De azt látni kell, hogy bármelyik területen csak a másik terület rovására lehet javulni.
Ez egy jó olvasmány lehet: [link]
Tehát a családod nem ismer el, ezért ide jöttél dicsekedni.
Egy sima facebook post nem volt elég az új állással? REptéri bejelentkezések mennek rendesen, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!