Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Fura, hogy nem érdekelnek az...

Fura, hogy nem érdekelnek az unokatesóim?

Figyelt kérdés
Rengeteg embertől hallottam, hogy az unokatestvérével szinte barátok, meg mintha testvérek lennének. Nekem van 5 unokatesóm, de őszintén nem is látom őket, meg nem is akarom. Az egyik próbált keresni egyszer, de nem kértem belőle. Más is van hasonlóan?

2023. aug. 24. 16:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon furcsa, mondjuk én mindegyik unoka tesómat nagyon szeretem, de a mi szüleink szinte folyton együtt voltak, ezért nekünk ez vált természetessé.

A gyerekeink nem másod-unokatestvérként tekintenek egymásra, szimplán unokatesóként emlegetik egymást.

2023. aug. 24. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Én lány vagyok,4 fiú unokatesóm van.

Teljesen különbözünk.

Egymástól kb. 3 óra távolságra lakunk,így jó,ha 1 évben 2x,3x látom őket.

Nekünk sincs közös témánk,így eléggé kellemetlen,amikor a szüleink etőltetik,hogy beszélgessünk,jópofizzunk egymással.

**

Én úgy érzem,hogy ez nincs rendben így,de nem különösebben zavar a dolog. Ez van.

2023. aug. 24. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
* erőltetik
2023. aug. 24. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
1 unokatesóm van, de nem igazán vagyunk jóban. Nővérem és közte 1 év van, a családi találkozókon ők jól elvoltak, én meg a kirekesztett kisebb voltam. Unokatesómmal sose alakult ki kötődés, konkrétan azt se köszönte meg, mikor szülinapján felköszöntöttem, így én elengedtem a témát. (Érdekes viszont, hogy a feleségével jól kijövök.)
2023. aug. 24. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi jóformán nem is ismerjük egymást az unokatesóimmal, én még emlékszem rájuk, de kicsik voltak, mikor utoljára találkoztunk. Azóta 20 év körül járhatnak már, meg sem ismerném őket.
2023. aug. 24. 20:44
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem. És rengeteg ember hazudik.
2023. aug. 24. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem foglalkozunk egymással
2023. aug. 24. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem fura.
2023. aug. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!