Fura, hogy nem érdekelnek az unokatesóim?
Figyelt kérdés
Rengeteg embertől hallottam, hogy az unokatestvérével szinte barátok, meg mintha testvérek lennének. Nekem van 5 unokatesóm, de őszintén nem is látom őket, meg nem is akarom. Az egyik próbált keresni egyszer, de nem kértem belőle. Más is van hasonlóan?2023. aug. 24. 16:33
11/18 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa, mondjuk én mindegyik unoka tesómat nagyon szeretem, de a mi szüleink szinte folyton együtt voltak, ezért nekünk ez vált természetessé.
A gyerekeink nem másod-unokatestvérként tekintenek egymásra, szimplán unokatesóként emlegetik egymást.
12/18 anonim válasza:
Én lány vagyok,4 fiú unokatesóm van.
Teljesen különbözünk.
Egymástól kb. 3 óra távolságra lakunk,így jó,ha 1 évben 2x,3x látom őket.
Nekünk sincs közös témánk,így eléggé kellemetlen,amikor a szüleink etőltetik,hogy beszélgessünk,jópofizzunk egymással.
**
Én úgy érzem,hogy ez nincs rendben így,de nem különösebben zavar a dolog. Ez van.
14/18 anonim válasza:
1 unokatesóm van, de nem igazán vagyunk jóban. Nővérem és közte 1 év van, a családi találkozókon ők jól elvoltak, én meg a kirekesztett kisebb voltam. Unokatesómmal sose alakult ki kötődés, konkrétan azt se köszönte meg, mikor szülinapján felköszöntöttem, így én elengedtem a témát. (Érdekes viszont, hogy a feleségével jól kijövök.)
15/18 anonim válasza:
Mi jóformán nem is ismerjük egymást az unokatesóimmal, én még emlékszem rájuk, de kicsik voltak, mikor utoljára találkoztunk. Azóta 20 év körül járhatnak már, meg sem ismerném őket.
16/18 anonim válasza:
Nem. És rengeteg ember hazudik.
17/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem foglalkozunk egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!