Jogosan szóltunk?

Figyelt kérdés

Rokonok (házaspár) mikor itt alszanak összehúzzák az ágyakat. Ami önmagában nem zavarna, csak itt szőnyegpadló van és tele van pakolva az ágyneműtartó, vagyis így huzgaljak mar többször a nem túl erős új ágyat (farost) és ezért szóltunk nekik hogy ne így. Ezt nem lábbal kellene erővel feszíteni hanem előtte kipakolni mindent az aljából, es felemelve arrébb helyezni. Szerintem. Most megsértődtek ezen. A szekrényt sem tologatjuk amikor tele van pakolva, igy könnyen tönkre mehet.

Jogosan szóltunk? Miert sértődtek meg?

2023. aug. 20. 07:45
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Nem, nem anyós, távolabbi rokon.
2023. aug. 20. 15:01
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
De ha jól értem, most megsértődtek rátok, tehát nem fognak többet jönni. Vagyis a probléma megoldódott, ugye?
2023. aug. 20. 15:03
 33/37 anonim ***** válasza:
75%

Oké, kezelésre járnak. És ha ti nem laknátok ott abban a városban, akkor hogy oldanák meg?

Amúgy teljesen igazad van, hogy szóltál.

Az az ember egyébként még nem született meg, akit én itt alvósra engednék.

2023. aug. 20. 16:30
 34/37 LuckyLevi ***** válasza:
72%
#33 Gondolom sok a jelentkező.
2023. aug. 20. 21:29
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Én türelmes vagyok egyszer szólnék, hogy ne tologassanak vútorokat, meg ne pakolásszanak félre semmit. Másodszor már nem szólnék, hanem csak egyszerűen kitiltanám őket. Ha szétesnek az ágyak, vagy szétreped a szőnyeged miattuk, azt úgyis neked kell kifizetned... Szóval szerintem felejtős az ottalvás.
2023. aug. 22. 18:15
 36/37 anonim ***** válasza:
82%
Engem azért zavar ez a nagy balladai homály, amit a kérdező művel. Kik ezek a rokonok, mennyire közeliek/távoliak, miket műveltek még (mert folyamatosan derülnek ki új dolgok), milyen gyakran mennek stb... így nehéz tanácsot adni valakinek.
2023. aug. 24. 12:14
 37/37 anonim ***** válasza:
84%

Persze, hogy illik kedvében járni a vendégnek, de azért ennek is van egy ésszerű határa.

A szoba átrendezése kívül esik ezen.

2023. okt. 3. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!