Jogosan szóltunk?

Figyelt kérdés

Rokonok (házaspár) mikor itt alszanak összehúzzák az ágyakat. Ami önmagában nem zavarna, csak itt szőnyegpadló van és tele van pakolva az ágyneműtartó, vagyis így huzgaljak mar többször a nem túl erős új ágyat (farost) és ezért szóltunk nekik hogy ne így. Ezt nem lábbal kellene erővel feszíteni hanem előtte kipakolni mindent az aljából, es felemelve arrébb helyezni. Szerintem. Most megsértődtek ezen. A szekrényt sem tologatjuk amikor tele van pakolva, igy könnyen tönkre mehet.

Jogosan szóltunk? Miert sértődtek meg?

2023. aug. 20. 07:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Szerintem ez közös odafigyeléssel megy, igen keressük a kedvüket mi is, kikérjük a véleményüket, igényüket, de ők is tartsák be amit mi kérünk. Ennyi.
2023. aug. 20. 09:02
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Jogaosan szóltál. De legközelebb, ha lesz egyáltalán, húzd össze nekiek had ne ők csinálják és nem lesz belőle para
2023. aug. 20. 09:12
 13/37 LuckyLevi ***** válasza:
40%

Amikor rájuk szóltok, hogy ne húzgàljàk az àgyat ész nélkül, az már a kedv keresés része?

Így még egy darabig eltarthat a megtalálàsa.

2023. aug. 20. 09:12
 14/37 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk én az első mozdulatnál megmondanám, a saját otthonukban rendezkedjenek, nálam ne.

10-es, milyen "megfelelő?" Van két ágy, mit kell átrendezni? Nem bír ki két éjszakát, hogy nem egymás sggébe bújva alszik?

Nekem vendégként rhadtul nem lenne pfám nekiállni máshol rendezkedni, mert irtó nagy tahóság.

2023. aug. 20. 09:16
 15/37 anonim ***** válasza:
94%

Mindketten debilek vagytok.

Ők azért, mert a vendég ne rendezze át a szobát, pláne nem önhatalmúlag.

Ti meg azért, mert ha tudjátok, hogyan szeretnék, előre odarakhatnátok, vagy lefekvéskor megkérdezhetnétek, hogyan szeretnék az ágyakat és akkor oda rakjátok, ahova kérik.

Nem is értem az ilyet: én anyósoméknál aludtam többször, természetes volt, hogy ők mondták meg hol aludjak és ők adtak ágyneműt - viszont megkérdezték nekem úgy jó lesz-e, és ha bármi bajom lett volna, mondtam volna.

Ha megsértődtek, akkor viszont ők duplán debilek. Ha ezután sértődöttségük miatt nem jönnek többé, tiszta haszon. :-)

Egyébként milyen fokú rokonok, hogy rendszeresen nálatok alszanak?

2023. aug. 20. 09:18
 16/37 A kérdező kommentje:
13. Nem értek veled egyet, azért mert keresem a kedvet valakinek, nem kell tőle eltűrnöm mindent, ha az sérti az érdekeimet. Ha eltöri az ágyat akkor se szóljak egy mukkot, mert hat vendég, had érezze már jól magát. Én is ha valakinél ott alszom nagy ritkán, igyekszem nem sok vizet zavarni, kevésbé terhére lenni a vendéglátónak. Emberek vagyunk, meg tudjuk beszélni normálisan.
2023. aug. 20. 09:24
 17/37 LuckyLevi ***** válasza:
65%
Nem kell mindent eltűrni. De a nulladik lépés, hogy egy házaspárnak összetolom az ágyat, vagy megkérdezem, hogy szeretnék. Ha pedig ezt nem tettem, akkor persze rájuk lehet szólni, hogy ne lekjàk le a házat, de sokkal kedvesebb hozzáállás, ha következő alkalommal már úgy àgyazok nekik, ahogy szeretik. De Te nem fogsz àgyat tologatni, hanem útmutatàst adsz a vendégnek, hogy tologassa a rissz-rossz àgyaid.
2023. aug. 20. 09:32
 18/37 anonim ***** válasza:
74%
Fürdőt is összebaxák nálatok... Feltételezem ezek az anyósék... Ne hívd meg őket ennyi
2023. aug. 20. 10:44
 19/37 anonim ***** válasza:
70%
Ők is bunkók, de nektek sem törne le a kezetek ha összehúzzátok. Ha mar egyszer tudjátok, hogy úgy szeretik. Gondolom nem akarjátok amúgy sem hogy menjenek, különben ennyit megtennétek. Mondjátok meg nekik hogy máshol aludjanak mert ti nem szívesen lájátok őket.
2023. aug. 20. 11:19
 20/37 anonim ***** válasza:
57%
meg kell mondani nekik menjenek hotelba legközelebb.
2023. aug. 20. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!