Jogosan szóltunk?
Rokonok (házaspár) mikor itt alszanak összehúzzák az ágyakat. Ami önmagában nem zavarna, csak itt szőnyegpadló van és tele van pakolva az ágyneműtartó, vagyis így huzgaljak mar többször a nem túl erős új ágyat (farost) és ezért szóltunk nekik hogy ne így. Ezt nem lábbal kellene erővel feszíteni hanem előtte kipakolni mindent az aljából, es felemelve arrébb helyezni. Szerintem. Most megsértődtek ezen. A szekrényt sem tologatjuk amikor tele van pakolva, igy könnyen tönkre mehet.
Jogosan szóltunk? Miert sértődtek meg?
Amikor rájuk szóltok, hogy ne húzgàljàk az àgyat ész nélkül, az már a kedv keresés része?
Így még egy darabig eltarthat a megtalálàsa.
Mondjuk én az első mozdulatnál megmondanám, a saját otthonukban rendezkedjenek, nálam ne.
10-es, milyen "megfelelő?" Van két ágy, mit kell átrendezni? Nem bír ki két éjszakát, hogy nem egymás sggébe bújva alszik?
Nekem vendégként rhadtul nem lenne pfám nekiállni máshol rendezkedni, mert irtó nagy tahóság.
Mindketten debilek vagytok.
Ők azért, mert a vendég ne rendezze át a szobát, pláne nem önhatalmúlag.
Ti meg azért, mert ha tudjátok, hogyan szeretnék, előre odarakhatnátok, vagy lefekvéskor megkérdezhetnétek, hogyan szeretnék az ágyakat és akkor oda rakjátok, ahova kérik.
Nem is értem az ilyet: én anyósoméknál aludtam többször, természetes volt, hogy ők mondták meg hol aludjak és ők adtak ágyneműt - viszont megkérdezték nekem úgy jó lesz-e, és ha bármi bajom lett volna, mondtam volna.
Ha megsértődtek, akkor viszont ők duplán debilek. Ha ezután sértődöttségük miatt nem jönnek többé, tiszta haszon. :-)
Egyébként milyen fokú rokonok, hogy rendszeresen nálatok alszanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!