Jogosan szóltunk?

Figyelt kérdés

Rokonok (házaspár) mikor itt alszanak összehúzzák az ágyakat. Ami önmagában nem zavarna, csak itt szőnyegpadló van és tele van pakolva az ágyneműtartó, vagyis így huzgaljak mar többször a nem túl erős új ágyat (farost) és ezért szóltunk nekik hogy ne így. Ezt nem lábbal kellene erővel feszíteni hanem előtte kipakolni mindent az aljából, es felemelve arrébb helyezni. Szerintem. Most megsértődtek ezen. A szekrényt sem tologatjuk amikor tele van pakolva, igy könnyen tönkre mehet.

Jogosan szóltunk? Miert sértődtek meg?

2023. aug. 20. 07:45
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Legutóbb felhúzták a szőnyeget is mert zavarta őket. :)
2023. aug. 20. 13:57
 22/37 LuckyLevi ***** válasza:
100%
Miben?
2023. aug. 20. 14:02
 23/37 A kérdező kommentje:
A nő egyszer a szennyestartónkat (!) bevitte a fürdőszobába, nem kerdezett semmit. A ferjem szerint csak segiteni akar a háztartásban. Mondtam, hogy nem kell.
2023. aug. 20. 14:07
 24/37 anonim ***** válasza:
91%
Lehet lepontozni, de nekem eszembe nem jutna vendégségben rendezkedni. Nálunk kifejezetten nehéz fekvőhelyek vannak, és a parketta. Azon húzogatnák, az meglátszana a parkettán. Ergo, ha így nem megfelelő, mehet a kedves vendég szállodába, olyan szobába, amilyenbe szeretne. Ennek ellenére, hogy nem hagyom átrendezni a lakást (megjegyzem, eddig egy vendégem sem próbálta), maximálisan tiszteletben tartom a vendégjogot, és mindent megteszek a kényelmükért.
2023. aug. 20. 14:10
 25/37 anonim ***** válasza:
82%

"A nő egyszer a szennyestartónkat (!) bevitte a fürdőszobába, nem kerdezett semmit"

Hát mondjuk azt én is kivittem volna. Értelmes ember nyilván nem vendegszobaban tárolja a szennyest

2023. aug. 20. 14:10
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem a vendégszobában tartjuk a szennyest, van külön helység.
2023. aug. 20. 14:13
 27/37 anonim ***** válasza:
64%

Tehát bement a külön helysegbe kivinni a szennyestartot? Érdekes.

Amúgy ha utálod őket, miért hívod meg őket napokra?

2023. aug. 20. 14:16
 28/37 A kérdező kommentje:
Uh, hát nem tudom nem derült ki, hogy nem én hívom őket, abban a városban van dolguk ahol pont mi lakunk, nem is látogatás ez. Kezelésre járnak, legyen ennyi elég.
2023. aug. 20. 14:25
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kezelés után haza mennek vagy hotelbe, ha téged ennyire zavarnak.
2023. aug. 20. 14:28
 30/37 anonim ***** válasza:
83%
Minden bizonnyal anyósékról van szó. Az ágy ügyében legyél rugalmas, legközelebb mire jönnek húzzátok össze, a többiben viszont állítsd le. Nem az ő lakása - feltéve hogy tényleg nem az ő lakása, nem azért érzi magát ennyire otthon, mert az övék csak ti laktok benne vagy ők vették a fiúknak.
2023. aug. 20. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!