Csak nekem volt ez fura a családi nyaraláson?
A családunk fiatal tagjaival nyaralni mentünk pár napra. Direkt figyeltünk a pénz költésre, de utólag össze számolva és vissza nézve vannak fura dolgok. 2 apartmant bèreltünk amit össze lehetett nyitni. Mindkét apartmanhoz tartozott 1-1 klíma, az egyik a nappaliban volt, a másik pedig az egyik hálószobában. 3500 Ft/nap/klíma. Nyilván az egyik klímát csak az érzékelte akik abban a szobában voltak, de az az ár is el lett osztva mindenki között. Már előre meg lett beszélve, hogy felvágottat, nasit mindenki hozzon külön. Rajtunk és egy másik páron kívül senki nem hozott. Konkrétan mire oda ültünk, hogy reggelizunk amit mi vittünk meg ették, pedig ilyen különlegesebb szalámit vittünk, amit szívesen megkóstoltunk volna.
Az alkohol is így volt, hogy mindenki hozzon. Ez se igazán sikerült, de végül ezt elmentek venni. De ez is el lett osztva mindenki között, miközben 4-en nem is ittunk az adott italból.
Nekem kicsit fura és nem is értem, hogy ezek a dolgok, hogy jöttek ki így. Vagy ez ilyenkor így teljesen normális?
Igen kicsit így éltem meg. Én direkt vittem olyan alkoholt amit iszok, más is ihatott belőle nyugodtan.
De legközelebb ha ilyen lesz akkor ezekre kifejezetten oda figyelek, hogy ne legyen belőle gond.
Én azt nem értem, az ilyen dolgokat miért itt kérdezik az emberek, miért nem ott helyben tisztázzák, hogy figyeljetek gyerekek, nem erről volt szó.
Amúgy például az is megoldás ilyenkor amit előttem írtak, egyik fizette a kaját, cserébe a másig meghívja mondjuk étteremben, vagy állja a belépőt. Nálunk ez teljesen jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!