Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van egy furgonom és a felesége...

Van egy furgonom és a feleségem az összes rokona a cuccát velem szállíttatja, hogy tudnám lerázni őket?

Figyelt kérdés
Feleségemet kérik meg mindig ő meg nem képes nemet mondani. Előadják a hattyúhalálát mikor minden azonnal kell nekik a lehető legmesszebbről, a feleségem pedig vérig sértődik hogyha nemet mondok. A rokonok fizetni még a benzinpénzt sem fizetik. Talán tud valaki valami apró trükköt...
2023. júl. 12. 13:47
1 2 3 4 5 6
 41/51 qkker1 ***** válasza:
67%
Elvesztettük a kérdezőt, az asszony eltiltotta a Nettől!
2023. júl. 14. 12:12
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Olvastasd el vele ezt a beszélgetést!
2023. júl. 14. 12:18
 43/51 A kérdező kommentje:
Van 2 gyerekünk, más bajom meg nincs nagyon az asszonnyal. Amúgy ma is lett volna egy fuvar mert az öccse vett péntek késő délután egy kerti padot, el is tudná hozni csak ahhoz elő kéne szednie sufniból az utánfutóját, csak mennyivel egyszerűbb ha én odaugrok, feldobjuk a furgonra és kész. Én meg nemet mondtam azóta ki van akadva hogy mindig csak magammal foglalkozom, nem vagyok segítőkész, amúgy sincs semmi dolgom pénteken délután, stb.
2023. júl. 14. 21:12
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Ideje, hogy kézbe vedd az asszony nevelését!

Az, hogy még azért is téged rángat, hogy az utánfutós rokonnak te pattanjál, az totál nonszensz!

Most nyilván következik a "csenddel verés", ha okultál valamit ebből a fórumból és nem hiába írogattunk, akkor NE vegyél erről tudomást!

Éld ugyanúgy az életet, lehetőleg menj el időnként otthonról valami haverhoz és hacsak nem muszáj, te se szólj hozzá! Semmiképp ne békítgesd, mert nincs oka haragra, inkább te lehetnél kiakadva rá.

Valamilyen formában véget kell ennek a helyzetnek vetni!

(Mi is hoztunk el kerti padot, de a személykocsink tetőcsomagtartóján, mivel nekünk nem volt utánfutónk)

2023. júl. 15. 10:33
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Vicc. Bérelni is lehet utánfutót, ha nem találja.

Gratula, hogy nemet mondtál, mit rángatnak dróton.

2023. júl. 15. 11:12
 46/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm megerősítéseket de most úgy érzem én leszek a család fekete báránya
2023. júl. 15. 14:35
 47/51 anonim ***** válasza:
86%
És az hogy van 2 gyerek az mióta sorolható a feleséged “pozitív tulajdonságai” közé? Attól még el lehet válni.
2023. júl. 15. 20:14
 48/51 Metionin ***** válasza:
100%
46. Ah, te még nem tudod, hogy az milyen jó. Amikor nem jönnek hozzád minden hülyeséggel, nem ugráltatnak, nem rendelkeznek az időddel. Ilyen potyázós családban tiszta haszon a fekete báránynak lenni.
2023. júl. 15. 20:33
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor leszel fekete bárány, ha látják rajtad a bűntudatot!

Ha az igazad tudtában normálisan viselkedsz - és még te haragszol az asszonyra, hogy megint ilyen kellemetlen helyzetbe hozott - akkor legfeljebb szerzel magadnak VÉGRE valami tekintélyt!

2023. júl. 15. 22:00
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Szedd már össze magad b+ és légy EMBER (azt már nem is merem mondani, hogy FÉRFI) ne egy rakás remegő kocsonya, mert már nekem fáj ez a gyávaság!
2023. júl. 15. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!