Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van egy furgonom és a felesége...

Van egy furgonom és a feleségem az összes rokona a cuccát velem szállíttatja, hogy tudnám lerázni őket?

Figyelt kérdés
Feleségemet kérik meg mindig ő meg nem képes nemet mondani. Előadják a hattyúhalálát mikor minden azonnal kell nekik a lehető legmesszebbről, a feleségem pedig vérig sértődik hogyha nemet mondok. A rokonok fizetni még a benzinpénzt sem fizetik. Talán tud valaki valami apró trükköt...
2023. júl. 12. 13:47
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
83%
Ha a feleséged igen mondott, akkor vezessen ő.
2023. júl. 12. 14:20
 12/51 anonim ***** válasza:
82%
Vond le a benzinpénzt a konyhapénzből. A feleséged hamar rá fog jönni, hogy ingyen Krisztus koporsóját se őrizték...
2023. júl. 12. 14:27
 13/51 anonim ***** válasza:
97%

- tanulj meg nemet mondani.

- fizesse anyjok a benzint és a napodat

- megmondod parazitáéknak, hogy előre fizessék ki az utat, és a napodat

2023. júl. 12. 16:16
 14/51 anonim ***** válasza:
33%
Hú nekem most eszembe jutott egy szép emlék … A házasságom elején volt egy autónk és egy motorunk a férjemmel. A felnőtt lánya amint letette a jogsit, én az autónkat nem láttam, és a férjem motorral járt dolgozni télen is. Szülni is mentővel kellett bemennem mert nekünk nem volt autónk legalábbis nem nálunk volt . Valahogy kivívtam hogy vegyen már a lányának egy járgányt mert ez így nekünk, egy családnak nem kóser. Akkor kaptuk vissza az autót amikor vett a lányának egyet. Igen, vannak pofátlan emberek, rokonok , szerintem add el és cseréld le egy személyautóra . Mondd azt hogy elromlott , túl kell adj rajta.
2023. júl. 12. 16:17
 15/51 anonim ***** válasza:
97%
#14 Komoly? Adja el a furgont - amit gondolom nem hobbiból tart - ahelyett, hogy levakarná magáról a piócákat? Inkább tanulja meg meghúzni a határokat és nemet mondani.
2023. júl. 12. 16:21
 16/51 anonim ***** válasza:
98%
Persze, rontsa el esetleg a saját furgonát? Lol
2023. júl. 12. 16:36
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulni nemet mondani.
2023. júl. 12. 16:40
 18/51 Metionin ***** válasza:
97%
Mondasz nekik egy árat. Le fognak szokni.
2023. júl. 12. 17:05
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy nem érsz rá mert akkor éppen neked van dolgod a furgonoddal?
2023. júl. 12. 17:13
 20/51 anonim ***** válasza:
97%

"Basszus oda is adnám Józsi, de a múltkor is porzó tankkal adtátok vissza!

Amellett az én időm is drága, néha pihennem sem ártana, de ehelyett nektek, meg a többieknek trógerolok. Egyébként ilyet miért az Erzsitől kérdezel? Ő fog menni segíteni? A lóf.szak is vége van valahol, ennek most itt!"

De az az érzésem, hogy te félsz az asszonytól, félsz a rokonságtól, félsz elmondani a jogos véleményed, egy gyáva emberke vagy, ezért tartasz itt ahol tartasz!

Szedd össze magad, akkor tisztelni is fognak!...talán még az asszony is.

2023. júl. 12. 17:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!