Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Pàrom és én szeretnénk összehá...

Pàrom és én szeretnénk összeházasodni ,szerintetek kit hivjunk esküvői tanuknak?Mivel se neki se nekem nincs olyan ismerősöm-ismerőseink..

Figyelt kérdés

#esküvői tanúk
2023. jún. 14. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
ismerösei ,munkatársai biztos vannak csak olyan jó baråtai nincsenek akikbe megbizna és szivesen elhivna.
2023. jún. 14. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hol laktok? Ha nem vagytok messze Kecskeméttől, akkor akár segíthetünk is egy-egy aláírással. :D
2023. jún. 14. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha Veszprem megye vagy Gyor-Moson-Sopron megye (bocsanat xD varmegye) akkor esetleg beszelhetunk rola. :)

Amugy ha vigasztal. Nekunk is lesz egyszercsak mar eskuvonk es konkretan nincs nekunk se 😂😂 vagyis mar paromnak valoszinuleg 2 ember kozul 1 jo. Nekem nincs..

A parom alternativ megoldasanak (beugro tanu ha az elso nem tud jonni egeszsegugyi okokbol) felesege.

Vagy az edesanyam.

:D

2023. jún. 15. 00:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérjetek fel valaki szimpatikus embereket az utcán, igazából onnan nézve, hogy akár egy jó ismeretség ekzdete is lehet, mellé még nem is szokványos legalább. :D
2023. jún. 15. 00:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Látod, kérdező, már van is felajánlás. Ha Kecskemét környéke, vagy BP, akkor még egy tanú jelölt :D már eddig vagy 3 jelentkező.
2023. jún. 15. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!