Vészhelyzet esetén ha be kell fogadni a párom családját ideiglenesen, de én nem szeretem a kutyákat és hozzánk sose hozhatták, akkor ezt hogy lehet megoldani?
Csak másnak meg nem! Akkor kell keresni egy ismerőst akinek nem baj ha a kutya bent lakik.
Pl egy Bolognese nem büdi, direkt bentre való kutya, mert nincs kutyaszaga, nem úgy mint mondjuk egy Yorkinak
Vészhelyzet esetén segít a szociális háló, az önkormányzat. Mindenütt vannak befogadó helyek, (tsztálkodás étkezés, pihenőhely) Ha valaki, egy hontalan - akár egy család bajba kerül, azonnal kap szervezett módon segítséget. Az állami és egyházi szervezetek és az emberek támogató adományai, minden elképzelhető segítséget megadnak a rászorulóknak. Telejesen érthetetlen, hogy miért kellene rákényszeríteni egy másik rokonra a a saját szerencsétlen sorsunkat, ha ezt a másik ember nem tudja vagy nem akarja felvállalni.
Miféle embertelen felfogás az, hogy az én sorsom legyen könnyebb úgy, hogy a másik ember sorsa nehezebb legyen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!