Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vészhelyzet esetén ha be kell...

Vészhelyzet esetén ha be kell fogadni a párom családját ideiglenesen, de én nem szeretem a kutyákat és hozzánk sose hozhatták, akkor ezt hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés
A ház az én tulajdonom, nekik nincs benne részük.
2023. jún. 13. 20:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

Csak másnak meg nem! Akkor kell keresni egy ismerőst akinek nem baj ha a kutya bent lakik.

Pl egy Bolognese nem büdi, direkt bentre való kutya, mert nincs kutyaszaga, nem úgy mint mondjuk egy Yorkinak

2023. jún. 26. 09:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell befogadni és meddig lennének? Nem.a kutyával van baj hanem az emberekkel pláne ha gyerek is van.
2023. júl. 2. 07:49
 23/26 anonim ***** válasza:
94%
Még két idős ember elmenne mert hátha meghalnak de ha fiatal és gyerek is van. Én nem fogadnék be senkit. Illetve a kutyát befogadnam de embert nem. A kutyával nincs annyi baj. Egyszer egy nap odateszwl neki egy tál ételt és megvan. Az emberrel meg foglalkozni kell.
2023. júl. 2. 07:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Na hogy oldottad meg?
2023. nov. 11. 08:00
 25/26 anonim ***** válasza:
21%
A kutyát egy órán belül elrendezi az önkormányzat sintérszolgálata vagy a hatósági állatorvos, az embereket pedig német migránstáborokban szállásolják el, tágas apartman házakban teljes ellátással és nagyösszegű, rendszeres segélyekkel. Oda kell helyezkedni.
2023. nov. 11. 09:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Vészhelyzet esetén segít a szociális háló, az önkormányzat. Mindenütt vannak befogadó helyek, (tsztálkodás étkezés, pihenőhely) Ha valaki, egy hontalan - akár egy család bajba kerül, azonnal kap szervezett módon segítséget. Az állami és egyházi szervezetek és az emberek támogató adományai, minden elképzelhető segítséget megadnak a rászorulóknak. Telejesen érthetetlen, hogy miért kellene rákényszeríteni egy másik rokonra a a saját szerencsétlen sorsunkat, ha ezt a másik ember nem tudja vagy nem akarja felvállalni.

Miféle embertelen felfogás az, hogy az én sorsom legyen könnyebb úgy, hogy a másik ember sorsa nehezebb legyen?!

2023. nov. 11. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!