Vészhelyzet esetén ha be kell fogadni a párom családját ideiglenesen, de én nem szeretem a kutyákat és hozzánk sose hozhatták, akkor ezt hogy lehet megoldani?
Figyelt kérdés
A ház az én tulajdonom, nekik nincs benne részük.2023. jún. 13. 20:49
11/26 anonim válasza:
A menhely az nem kutyamegőrző. Ha oda leadják a kutyát akkor többé nem kapják vissza. Kutyapanziót keressenek, bár az meg drága muri.
12/26 anonim válasza:
Ne fogadj be senkit! A büdös életben nem fogod őket kirakni. Azon felül minden egyes nap kín lesz számodra.
13/26 anonim válasza:
Ne fogadd be őket, kutya nélkül sem.
14/26 anonim válasza:
11 válaszolo ebben igazad van menhely vagy álatvédőszervezetek nem kutyamegörző de ha nincs más megoldås?
15/26 anonim válasza:
Megmondanám, ha ide cuccoltatja az anyjáékat, elválok a francba. Ha az ő nevén van a lakás, akkor csak kisétálok, ha van részem benne, akkort azt lepapírozva elkérem.
16/26 anonim válasza:
Hát az az ember még nem született meg, akit odafogadnék magamhoz. Saját retyerutyámat sem, nem hogy a férjemét.
17/26 anonim válasza:
Ha nem akarsz kutyákat befogadni, akkor nem vihetik és pont. Oldják meg.
Bár a kérdés alapján a kutyák itt a legkisebb gond.
Ha beköltöznek hozzád a pasid rokonai, az életben nem tudod őket kitenni. Sőt megvan a veszélye, hogy még ők túrnak ki onnan téged.
18/26 anonim válasza:
Az ő tulajdona, kitúrni nem tudják.
Ha nincs udvar akkor nem biztos hogy megoldhato a kutya elhelyezése.
Nem hiszem el h nincs más ember csak te akire lehet támaszkodni..
19/26 anonim válasza:
Sajnálom a párodat. Kifogta veled Amerikát. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!