Miért nem sikerül senkivel a jó kapcsolatot tartani?
Valószínűleg van egy nárcisztikus mozgatórugó a történtek mögött. Amíg nálunk meg nem halt az ilyen ember jópár éve, addig káosz volt a család, mindig mindenki haragudott egymásra. Érdekes, azóta olyan béke és nyugalom honol, amit sosem tudtam elképzelni... Rendszeresen találkozunk, jókat dumálunk, stb. Nincs viszály, sértődés, harag, nincsenek légbőlkapott fura sztorik. És nem, sajnos nem tudsz ezen változtatni és ne is mentegetőzz másoknak, mert felesleges. Sokszor kérdeztem én is, hogy de ha egyszer ismersz, miért hiszel el valamit, ami egyáltalán nem jellemző rám? Erre válasz nem érkezett a soron következő, beetetett családtagtól.
Magadon tudsz csak segíteni, hogy ne sérülj tovább. Javaslom az önismeretet, a határállítást, az asszertivitást. Esetleg érdemes utánajárni a mérgező emberek viselkedésének, a gázlángozásnak, és akár a játszmázások elkerülésének is. Sok sikert neked és nagyon sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!