Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem a gyerekem, de egy ideje...

Nem a gyerekem, de egy ideje felköszönt anyák napján, engem ez nagyon zavar, nem örülök neki, inkább egyre jobban idegesít, hogy lehet ezt szépen lereagálni, hogy ne csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy távolabbi rokonom, kábé velem egyidős, és tudom, hogy csak kedvességből köszönt fel, de engem irtóra idegesít, mert anyák napján köszöntse fel mindenki a saját anyukáját, nekem vannak gyerekeim, akik köszöntenek, neki meg van anyja meg nagyanyja. Nem akarok vele összeveszni emiatt, egyszer utaltam rá, hogy ez így nem szokás nálunk.
2023. máj. 7. 15:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%
Sajnálom szegényt pedig csak jót akart. Tiszteli az anyukákat.
2023. máj. 7. 21:57
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a "felköszönt"? Felhív és azt mondja, hogy boldog anyák napját, mivel anya vagy? Vagy hoz virágot, bonbont, elmegy hozzátok vendégeskedni? Előbbi esetben hagynám, nem nagy dolog. Utóbbi fura, kedvesen, de szólnék.
2023. máj. 8. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!