Mi volt a legigénytelenebb/legundorítóbb dolog, amit egy rokonod lakásában láttál/tapasztaltál?
Nagybátyámék beköltöztek az elhunyt nagymamám lakásába. Egy év alatt úgy lelakták, hogy a putris cigók se élnek így. Lakásban bagóznak, amerre jár, hamuzik a földre, nem takarítja fel soha, széttapossa, széthordja, szőnyegre is. Vécére nem mertem leülni, mert féltem, hogy elkapok valamit, büdösebb mint a nyilvános. Fürdőben vastag fekete ragacsos kosz mindenen (ha fürdenek, még az is lemosná valamennyire basszus!), minden gusztustalanul koszos, ragad, két nagytestű kutya jár ki-be, lábuk-hasuk sosincs lemosva, letörölve, a gyerekkori ágyamat használják kutyaágyként...
Én se vagyok a takarítás mintaképe, és benti cicáink vannak, de azt se tudom elképzelni se, hogy lehet valami ennyire dzsuvás.
Nagyim ezt látná, forogna a sírjában.
Anyám nővére házában (5 fős család, + átjártak hozzájuk a nagyiék, keresztszülők, stb)
Nem húzták le a wct, csak kaka esetén. A pisi ott állt benne. A papírt kukába dobták, nem a wcbe. Gondolhatod milyen büdös volt... Égett a szemem ahogy beléptem.
Kisgyerek koromban egyszer lehúztam pisi után és ordítottak velem. Ha sokáig maradtunk akkor inkább az udvaron pisiltem, a kakát pedig visszatartottam.
Apám nővérénél
Lazán kidobta a véres betétet a tető nélküli kukába úgy, hogy a véres része volt felül
Nálam 2 ilyen volt: az egyik unokatesómék. Tip-top ruhákban drága parfümfelhőben mennek mindenhova, drága étterem stb. Aztán egyszer elhívtak magukhoz. A kanapé egy kész evolúció, a portól kezdve az innivalón át a ragacsos kajáig minden bele volt száradva. A WC-kefe csak dekoráció, a WC belseje teljesen féknyomos, itt-ott hozzászáradt xardarabokkal, amiket még a többszöri lehúzás sem tübtet el.
Bent cigiznek a lakásban, melynek következteben sok ajtófélfa már aranysárga.
A másik távolabbi rokon. Intelligens, tanult, meg minden, de azután valahogy nem tudtam komolyan venni, hogy a hűtőjén Fideszes mágnesekkel odatapasztott közepes méretű (hála Istennek nem meztelen) Kiszel Tünde portré díszelgett. Bár lehet, hogy diétázik, mert ettől az én étvágyam is elment.
Nagymamám egész lakása
Egércsapda benne a megfogott egérrel a konyhapulton. Vagy épp a szekrénysor mögött 10mc vastagon macska💩. Vagy épp ha le akartál ülni, pakolj le egy széket, fél szekrénnyi ruhával. Vagy epp benn szotyizott, a hélyát a földre köpködte
És ez csak pár dolog. Sorozatok szoktak lenni, hogy kitakarítják a szeméttelep színvonalú házat. Na ez az a kategória volt. Hiába takarították ki neki különböző rokonok, 2 hét és ugyan olyan volt.b
Szar a wcre száradva. Pisi folt a wc ülőkén. Tőbb hónapos retek a fürdőben a szanitereken. Több hetes retek a szőnyegen. Stb
Elég sokat jarok idegenek lakásaiba a munkám miatt a 90% igénytelen f.sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!