Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Unoka húgom nem csúnya dolog...

Unoka húgom nem csúnya dolog ez egy picit?

Figyelt kérdés

Apámék ketten vannak testvérek. Van neki egy öccse.

Apám öccsének keresztapamnak van egy 21 éves lánya. Én pedig 23 éves vagyok F

Unoka húgom keres 240 ezer ftot . Nem veszik el tolle a rezsibe a pénzt. Én azonban keresek 270at még sem tudnám meg állni hogy ne adják a háztartásb. Adok havi 60 ezret. Azonban unoka húgom semmit sem egy kg kenyeret nem vesz otthonra Én nem tudnám meg állni. Mamánk szerint igaza van unoka huginak egyetlen gyerek amint Én is szüleimnek a helyemben azt tenné a nagyi amit az unoka húgom tesz mivel szülők jól keresnek nem adna a rezsibe. De én akkor se tudnám meg állni ha nem vennék el a pénzt akkor le vásárolnám húsra vagy erre arra . Mar az elso fizetesemtől kedve minden hónapban adok haza. 60-70 ezret

2022. jún. 1. 11:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

Te és a családod így, ő és a családja úgy. Mi a gond? Mi közöd hozzá? Neked ez miért fáj?

Egyik nézet az, hogy szállj bele a költségekbe, mert semmi nincs ingyen attól, hogy otthon laksz, a másik nézet az, hogy még el nem költözik addig gyűjtse össze a pénzét, vagy költse magára, a szülőknek nem gond, hogy plusz 1 emberre van kiadás.

Mindkét rendszerben találni "igazságtalanságot", ha akarja az ember. Az a lényeg, hogy a résztvevő felek egyetértsenek, a többi nem számít.

Pl te nem tudnád megállni se, hogy ne adj haza, más szülő meg elképzelni se tudja, hogy pénzt fogadjon el.

2022. jún. 1. 11:48
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
akkor ha majd már megtanultad, hogy az igekötőket hogy kell helyesen leírni, utána azt is tanuld meg, hogy nem foglalkozunk mások pénzügyeivel, mert semmi közünk hozzá
2022. jún. 1. 11:49
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
És neked ehhez mi közöd?
2022. jún. 1. 11:52
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Áskálódás helyett tanulj meg írni.
2022. jún. 1. 11:55
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

A kerdest se ertem. Most te feltekeny vagy vagy mi bajod? Mindenki ugy csinalja, ahogy akarja.

Alapvetoen meg a 60 ezer is keves, mert ha egyedul elnel, ez az osszeg kb a kajadat vagy meg azt se fedezne. Ha igy nezzuk, igazan jo dolog, hogy csak ennyivel kell beszallnod, mert igy meg felre is tudsz tenni. Ha majd egyedul fogsz elni, erre nem biztos, hogy lehetoseged lesz.

Az, hogy a rokonodban nincs annyi, hogy legalabb besegitsen anyagilag a szuleinek, ha mar ott lakik ingyen, az az o szegenysegi bizonyitvanya, de egyaltalan nem kell foglalkoznod vele.

2022. jún. 1. 11:56
 6/22 Kései Sirató ***** válasza:
97%
Lehet, hogy lakásra gyűjt, jól teszi. Nem látok ebben problémát. Én sem fogom elkérni a gyerekemtől a pénzt, ha elkezd dolgozni.
2022. jún. 1. 12:03
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
2022. jún. 1. 12:04
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

Ez gyonyoru volt kerdezo.

🤢🤢

2022. jún. 1. 12:05
 9/22 anonim ***** válasza:
92%
Putristílus.
2022. jún. 1. 12:07
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha jobb lenne a helyesírásod, többet is kereshetnél!
2022. jún. 1. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!