Unoka húgom nem csúnya dolog ez egy picit?
Apámék ketten vannak testvérek. Van neki egy öccse.
Apám öccsének keresztapamnak van egy 21 éves lánya. Én pedig 23 éves vagyok F
Unoka húgom keres 240 ezer ftot . Nem veszik el tolle a rezsibe a pénzt. Én azonban keresek 270at még sem tudnám meg állni hogy ne adják a háztartásb. Adok havi 60 ezret. Azonban unoka húgom semmit sem egy kg kenyeret nem vesz otthonra Én nem tudnám meg állni. Mamánk szerint igaza van unoka huginak egyetlen gyerek amint Én is szüleimnek a helyemben azt tenné a nagyi amit az unoka húgom tesz mivel szülők jól keresnek nem adna a rezsibe. De én akkor se tudnám meg állni ha nem vennék el a pénzt akkor le vásárolnám húsra vagy erre arra . Mar az elso fizetesemtől kedve minden hónapban adok haza. 60-70 ezret
Szerintem sincs ezzel semmi probléma, ha a szülők nem nélkülöznek. Azt nem értem, ezt a kérdezőt miért zavarja ennyire?
Egyébként én sem adtam bele ameddig otthon laktam 22 éves koromig, pedig ennél többet kerestem. Ott is az volt a hozzáállás, hogy a szüleim így is jóval többet keresnek nálam, van gyönyörű házuk, kocsijuk, az én 50 ezrem nekik nem osztott-szorzott volna. Cserébe én nyugodtan gyűjtögethettem a saját életemre, ami ilyen ingatlanárak mellett nagy segítség.
Ez ugyanaz a 23F, akinek a fejét leordította a mamája egy pohár miatt? :-D
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..
Tőlem sem kérnek és fogadnak el pénzt a lakhatásba, rezsibe, és azt is megtudom állni, hogy nem vásárlom le nekik.
Mert hogy házra gyűjtük. Nekik is érdekük már hogy eltudjam kezdeni az önálló életemet. Ezért hálás is vagyok nekik.
Többet keresel és idősebb is vagy, például. Neked vagy van egy jobb végzettséged vagy több munkatapasztalatod. Másodszorra, te pontosan tudod, hogy a szüleid és az ő szülei mennyit keresnek és kinek mennyi a kiadása?
Harmadszorra, 23 évesen mit teszed az agyad, hogy jajj, te mennnnyire nagylelkű vagy? Ha az lennél, már elkezdtél volna albérletet keresni, hogy ne otthon rontsd a levegőt.
Tőlem sem kértek, sőt mikor összeköltöztem a párommal és nem volt munkám hónapokig, támogattak anyagilag. Fizették a jogsimat és az autóvásárlásba is beszálltak. Csak hogy elpusztulj az irigységtől, cuncika :)
Ehhez képest nemhogy nem elherdáltam a pénzt, hanem kifejezetten fogtam mindig is, milliós megtakarításom van, minden hónapban igyekszem félretenni 80-100 ezret. Eszemben sincs elszórni, lakásra gyűjtök szép apránként a párommal közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!