Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Unoka húgom nem csúnya dolog...

Unoka húgom nem csúnya dolog ez egy picit?

Figyelt kérdés

Apámék ketten vannak testvérek. Van neki egy öccse.

Apám öccsének keresztapamnak van egy 21 éves lánya. Én pedig 23 éves vagyok F

Unoka húgom keres 240 ezer ftot . Nem veszik el tolle a rezsibe a pénzt. Én azonban keresek 270at még sem tudnám meg állni hogy ne adják a háztartásb. Adok havi 60 ezret. Azonban unoka húgom semmit sem egy kg kenyeret nem vesz otthonra Én nem tudnám meg állni. Mamánk szerint igaza van unoka huginak egyetlen gyerek amint Én is szüleimnek a helyemben azt tenné a nagyi amit az unoka húgom tesz mivel szülők jól keresnek nem adna a rezsibe. De én akkor se tudnám meg állni ha nem vennék el a pénzt akkor le vásárolnám húsra vagy erre arra . Mar az elso fizetesemtől kedve minden hónapban adok haza. 60-70 ezret

2022. jún. 1. 11:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs ezzel semmi probléma, ha a szülők nem nélkülöznek. Azt nem értem, ezt a kérdezőt miért zavarja ennyire?

Egyébként én sem adtam bele ameddig otthon laktam 22 éves koromig, pedig ennél többet kerestem. Ott is az volt a hozzáállás, hogy a szüleim így is jóval többet keresnek nálam, van gyönyörű házuk, kocsijuk, az én 50 ezrem nekik nem osztott-szorzott volna. Cserébe én nyugodtan gyűjtögethettem a saját életemre, ami ilyen ingatlanárak mellett nagy segítség.

2022. jún. 1. 12:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
6, az a finom lelked, nem csoda, hogy így felzaklat az igazságtalanság. :)
2022. jún. 1. 12:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyanaz a 23F, akinek a fejét leordította a mamája egy pohár miatt? :-D

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..

2022. jún. 1. 12:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt: ugyanígy nem ír központozási jeleket a szövegébe...
2022. jún. 1. 12:17
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Tőlem sem kérnek és fogadnak el pénzt a lakhatásba, rezsibe, és azt is megtudom állni, hogy nem vásárlom le nekik.

Mert hogy házra gyűjtük. Nekik is érdekük már hogy eltudjam kezdeni az önálló életemet. Ezért hálás is vagyok nekik.

2022. jún. 1. 12:20
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Többet keresel és idősebb is vagy, például. Neked vagy van egy jobb végzettséged vagy több munkatapasztalatod. Másodszorra, te pontosan tudod, hogy a szüleid és az ő szülei mennyit keresnek és kinek mennyi a kiadása?

Harmadszorra, 23 évesen mit teszed az agyad, hogy jajj, te mennnnyire nagylelkű vagy? Ha az lennél, már elkezdtél volna albérletet keresni, hogy ne otthon rontsd a levegőt.

2022. jún. 1. 12:29
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Az egyik család így látja jónak, a másik család úgy. Unokahúgodtól nem csúnya dolog, ha őt ebben a szellemben nevelték, hogy nem kell beadnia a rezsibe. Ha kérnék tőle, de nem adna bele, na az lenne a csúnya dolog.
2022. jún. 1. 12:57
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

Tőlem sem kértek, sőt mikor összeköltöztem a párommal és nem volt munkám hónapokig, támogattak anyagilag. Fizették a jogsimat és az autóvásárlásba is beszálltak. Csak hogy elpusztulj az irigységtől, cuncika :)

Ehhez képest nemhogy nem elherdáltam a pénzt, hanem kifejezetten fogtam mindig is, milliós megtakarításom van, minden hónapban igyekszem félretenni 80-100 ezret. Eszemben sincs elszórni, lakásra gyűjtök szép apránként a párommal közösen.

2022. jún. 1. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
Semmi közöd hozzá... Miért foglalkoztat ez téged? Nekem sem túl izgi az életem, de még mindig nem olyan uncsi, hogy a rokonaim vagy bárki életével foglalkozzak. Egyébként szerintem csak a tudat alatti irigységed miatt érzel így. Amivel bizonyos szintig nincs baj, mindenki agyal néha ilyesmiken, de huzamosan ne akadj fent ilyeneken, mert csak saját magaddal szúrsz ki és felesleges negatív érzéseket okozol magadnak, ja meg ellenszenvet fogsz érezni valaki iránt, teljesen indokolatlanul... végső soron a másik semmit nem tett ellened (meg amúgy se).
2022. jún. 1. 14:19
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
Ti így csináljátok, ők úgy. Te valójában csak irigykedsz és a lelkiismeretesség álarca mögé bújsz. Ha a szülők nincsenek rászorulva arra, hogy az unokahúgod beszálljon a rezsibe és fontosnak tartják, hogy inkább gyűjtsön mondjuk lakásra, akkor ezzel nincs semmi probléma.
2022. jún. 1. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!