Hogy telt nálatok a húsvét ? Összejött a család ? Vártátok a rokonságot ? Volt sütés főzés ?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 15:12
22/27 anonim válasza:
Párom elment locsolkodni a rokonokhoz, mi a babával a dédihez elmentünk és ott toltottuk a délelőttöt. Utána otthon hárman
23/27 Metionin válasza:
Mint minden hétvége, csak most volt 2 plusz nap. Pénteken meglátogattam egy barátomat, edzettem, szombaton főztünk, vasárnap takarítottunk, hétfőn meg pihentünk. Semmi ünneplés, semmi extra.
24/27 anonim válasza:
Senki nem jött, és én sem mentem. Jópár éve teljesen leszoktam a felesleges pofavizitről vagy arról, hogy 8 másik embernek készüljek mondjuk sütikével meg fasírt hidegtállal, csak mert ő jönni akar "locsolkodni" - a családjával.
Nem, kösz, akkor elmegyek kirándulni az erdőbe, ami kikapcsol, ellentétben az órákon át konyhában ácsorgással.
25/27 anonim válasza:
13-as, mondjuk ha engeded, ne csodálkozz.
Én az első ilyennél megmondtam volna már az ajtóban, hogy nem, akkor mehettek haza.
26/27 anonim válasza:
Épp kerekévfordulója colt egyik rokonnak, ott jött össze ebédre a rokonság. Locsolás csak 1-2 személytől volt. Jóléreztük magunkat.
27/27 anonim válasza:
Ugyanúgy,mint karácsonykor,most se kellett mennem sehova,és hála a jóistennek,hozzám se jött senki!Jókat ettem akkor,amikor megéheztem,és nem akkor,amikor megkínáltak,jobbnál jobb sorozatokat néztem,és addig aludtam,amíg bírtam és addig is maradtam fenn,amíg kedvem v,mert senki nem szól bele az életembe.nekem ez az igazi boldogság és szabadság!:)Amúgy is utálom a kötelező smúzolást,de még ennél is jobban utálom az üres bájcsevejt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!