Valóban nem normális ez a sógornőméknél?
A válaszokban csak az az érdekes, hogy most ugye a kérdező van ekézve, mert "mi köze hozzá", meg "ez teljesen normális", és hasonlók.
Pár napja volt itt kérdés, egy csaj (anyuka) írta, ők is 2 szobásban laktak négyen (anya, apa, egy kicsi gyerek és a másikkal még terhes), szóval ott kb. százan üvöltötték le a fejét, hogy képzeli, hogy két szobában lesznek négyen, és hogy ő most a gyerekkel egy szobában alszik. Érdekes, mert a csaj kérdése nem erre vonatkozott, de egy emberként fröcsögött rá a gyk közönsége.
A lényeg, hogy most "teljesen normális", és mi köze hozzá egyáltalán.
hát egy darabig mi is aludtunk így, de mondjuk kb amíg a nagy 4 a kicsi 2 volt.. mondjuk mi nem egy ágyban hanem a nagy matracon a kicsi babaöbölben mi meg a franciaágyon.. meg mi nem oda fektettünk le őket.
Úgy volt, hogy a kicsi még szopott éjjel akkoriban (általában egy alkalommal) és miután letettük aludni megjelent(ek) éjjel 1-2 körül, hogy 1. a kicsi cicizne, 2 a nagy szomjas.. és akkor már maradtak ott a hálónkban.
A nagynak ilyen összecsukható vendég szivacsbetétet kikészítettünk meg az éjjeli szekrenyre vizet. Hozta a kis cókmókját.. átköltözött.. a kicsi meg mászott a babaöbölbe, szopott 3 percet aztan aludtunk.
Feszültünk egy darabig azon, hogy inkább altassuk őket a szobájukban, de hát sokkal több idő volt mint 5 perc én meg már a kicsi másfél éves korában visszamentem 8 órában dolgozni.. nem volt időm éjjelente szenvedni ezzel..
Aztán leszokott a kicsi az éjszakai szopirol (aztán a nappalirol is persze..) és abbamaradt.
Figyu.. nekünk 4 szobank van de még így is ez volt a legkényelmesebb megoldás. Gondolom nekik meg az. Sztem meg amíg te nem alszol köztük addig nem kell ezen filózgatni, hogy normalis-e.. ;)
1) Nem csak este és éjjel lehet szexelni
2) Ha rájuk jön mégis, nyilván nem a gyerekek mellett csinálják, hanem átmennek a másik szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!