Hogyan bírjam ki a lenéző rokonokat?
Figyelt kérdés
A mi családunk csonka család, és még szegények is vagyunk. Az unokatestvérem családja pedig rendes, jó körülmények között élő család. Bármikor amikor jönnek hozzánk, vagy amikor találkozunk a közös mamánál, akkor mindig beleszólnak az életünkbe hogy mi mindent rosszúl csinálunk, budget módón, folyton azt éreztetik velünk hogy gázak vagyunk. Lenéznek. Hogy lehet egy rokon ennyire gonosz? Attól érzi magát jobbnak, hogy ő jobb körülmények között él, a csorobb rokont meg fikázza, lenézi ezért.. eldöntöttem, hogy amint felnőtt leszek, nem fogok tartani többet a kapcsolatot velük. Voltatok hasonló helyzetben?2023. febr. 15. 10:08
21/24 anonim válasza:
A mamát nem kell akkor látogatni amikor ők mennek.
22/24 anonim válasza:
Megmondanám nekik,hogy nem vagyok kíváncsi a fikázásra amit ők csinálnak.A véleményüket tartsák meg maguknak és ennyi.Nem hívnám meg magunkhoz őket és ha hívnak minket nem mennénk el és elmondanám nekik,hogy azért nem mert ilyenek.Ezen kívül a mamához is akkor mennék amikor ők nincsenek ott.
23/24 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Én a szüleim válása után a család apai részéről vegyes érzelmeket kaptam (nagyon csóringerek voltunk), volt aki lenézett de volt aki ugyanúgy szeretett. Persze erről én is tehettem hisz eléggé megbotránkoztató életet éltem akkoriban. Ma így pár évtized távlatából teljesen normális a kapcsolatom szinte minden rokonommal, megtettem olyanokat amiről azt gondolták és ki is mondták hogy nem fogom tudni megcsinálni. Ma az értelmesebbje már tanácsot is kér tőlem és a múlt ellenére szívesen segítek nekik. Az idő szinte mindent megszépít :)
24/24 anonim válasza:
Csonka Pici is így vette fel a telefont: - Halló, Csonka család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!