Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan bírjam ki a lenéző...

Hogyan bírjam ki a lenéző rokonokat?

Figyelt kérdés
A mi családunk csonka család, és még szegények is vagyunk. Az unokatestvérem családja pedig rendes, jó körülmények között élő család. Bármikor amikor jönnek hozzánk, vagy amikor találkozunk a közös mamánál, akkor mindig beleszólnak az életünkbe hogy mi mindent rosszúl csinálunk, budget módón, folyton azt éreztetik velünk hogy gázak vagyunk. Lenéznek. Hogy lehet egy rokon ennyire gonosz? Attól érzi magát jobbnak, hogy ő jobb körülmények között él, a csorobb rokont meg fikázza, lenézi ezért.. eldöntöttem, hogy amint felnőtt leszek, nem fogok tartani többet a kapcsolatot velük. Voltatok hasonló helyzetben?
2023. febr. 15. 10:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Bontránkoztasd meg őket minél jobban és élvezd a kiakadásukat. Komolyan mondom.
2023. febr. 15. 11:20
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

"Bármikor amikor jönnek hozzánk"

Eleve kérdezd meg szüleidet, minek hívják őket, ha ilyeneket mondanak.

Oké, a mamánál találkoztok. Ott meg a mamát vagy a papát kéne megkérni, hogy állítsák már le a másik gyereküket, mert ez nagy bunkóság, ahogyan viselkednek. Ha ők ezt nem tudják vagy akarják, akkor a szüleidnek kéne egyszer kinyitni a szájukat.

De ha ők lehajtott fejjel hallgatnak, akkor te (gondolom 20 év körüli vagy alatti fiatal vagy), szóval te nem sokat tehetsz. Legföljebb annyit, hogy rájuk se hederítesz. Eszel, amíg tart az ebéd, aztán elvonulsz egy szobába olvasni, zenét hallgatni vagy gépezni. Ha szüleidnek élvezet hallgatni, ahogy szapulják őket, hát csak hallgassák.

2023. febr. 15. 11:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ignoráld.
2023. febr. 15. 11:52
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Legyél sikeresebb, mint ők, akkor nem tudnak majd lenézni.
2023. febr. 15. 11:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik amit 11-es írt, például bekamuzhatnád, hogy újrahasznosítjátok a wc-papírt, vagy valami kevésbé drasztikusat.
2023. febr. 15. 12:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak ignoráld.
2023. febr. 15. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
kerülni kell őket.
2023. febr. 15. 12:34
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

Én a helyedben már most sem tartanám. De előtte még bedobnék valami csontot, amin rágódhatnak.

Például:

Ők: - De lúzerek vagytok, stb.

Te: - Lehet, hogy azok vagyunk, de legalább nincs olyan apám, aki a gubacsi útra jár qrvázni, meg olyan anyám, aki a portással kefél a munkahelyén, és én sem vagyok egy drogozós gyerek.

Adsz nekik gondolkodnivalót egy időre, hidd el. :D

2023. febr. 15. 13:00
 19/24 anonim válasza:
92%

Jaj nekünk is ugyan ilyenek.

Én nem tartom a kapcsolatot velük.

Nem is értem minek nektek ilyenekkel rendszeresen talizni.

Szólj te is be nekik.

Mondjuk a mi beképzelt rokonaink azert nagyon gazdagok, mert nem tisztességesen kerestek meg a penzt. A férj üti mindig a feleségét, és prostizik. De elturi és ők a tisztessegesek. Meg szinte gyerekként szült, a gyerekei is ezt a példát követték. Iskola az nuku, általánost is örültek hogy megvették a bizonyítványt. De folyton beszoltak hogy milyen szegények vagyunk.

Naluk is biztos van valami bibi csak nem tudtok róla. Azért ilyen frusztrált hogy a te családod bántja...

2023. febr. 15. 13:33
 20/24 anonim ***** válasza:
25%

Én azért nem hiszek igazán a kérdezőnek, mert ha valaki tényleg lekezelő, lenéző, akkor normális ember megszakítja a kapcsolatot.

De ezek még össze is járnak.

És egy példát nem kaptunk még, hogy mivel nézik le őket.

2023. febr. 15. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!