Felsorolnátok? nekem az összes dna tesztet olyat ami olcsó néztem párat de nagyon drága nekem kéne meg a két nővéremnek illetve nénikémnek
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 14:04
1/11 anonim válasza:
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
4/11 anonim válasza:
A DNA angolul van, az oké, csak hát a többi....
5/11 anonim válasza:
A DNA angolul a DNS. A - acid, S-sav. A szovegben levo irasjelek, kifejezetten a vesszok hianyara utal az 1. hozzaszolo ezzel az okori idezettel, amugy gimnaziumi tananyag. A DNS is, az idezet is. ;-)
6/11 anonim válasza:
Ha normális tesztet akarsz azt meg kell fizenti.
8/11 anonim válasza:
A 23andMe-n néha van akció, főleg ha több kitet rendelsz egyszerre. Annál olcsóbban nem kapod meg szerintem.
De egyébként mire kell? Lehet h nem is alkalmas arra a célra, amire te szeretnéd alkalmazni.
9/11 anonim válasza:
Mégis minek kell nektek falkában DNS teszt?
10/11 anonim válasza:
Fejenként 5 ezer forintért összeállítok nektek egy random DNS tesztet. Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!