Hogy rázzam le unokatesómat?
Figyelt kérdés
Lett egy PC-m, meg is vettem rá a Gta-t és most nagyon tetszik neki és állandóan át akar jönni de mivel neki nincs ezért csak ő tud egyedül játszani. Egyszer kétszer még oké de már vagy hetente jön és én meg unom magam meg hát én tudnák ez idő alatt mást is csinálni de bunkóságnak érzem azt mondani neki hogy nem jöhet. Hogy tudnám lekoptatni, mit mondjak neki hogy ne jöjjön és felejtse is el hogy át akar jönni?2022. dec. 21. 07:16
11/15 anonim válasza:
tudnák=tudnék helyesírás! Számítógépezés helyett inkább gyakorolj! Többet hasznát vennéd...
12/15 anonim válasza:
Akár az önjelölt nyelvtantanároknak....
13/15 anonim válasza:
Nem tudnák, hanem tudnék. Helyes magyarsággal. Mondd neki, hogy ne haragudj, most ne gyere, mert tanulnom kell, majd jövő héten szombaton ráérek, hogy lássa, nem jöhet mindig, és meg kell kérdeznie előbb, hogy jöhet-e. Egyszer-kétszer egy hónapban azért engedd meg neki.
14/15 anonim válasza:
én válaszomat miért törölték? melyik nyomott fel?
15/15 A kérdező kommentje:
A nák-nék ragokon kívül helyesen írok, ez az egyetlen gyengepontom.
(Légyszi ne szóljatok bele hogy nem is rag)
Amugy köszi a válaszokat
2022. dec. 28. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!