Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért viselkedik így velem Z...

Miért viselkedik így velem Z unokatesóm?

Figyelt kérdés

Igazából "mostoha" unokatesók vagyunk. De nagyon nagyon jó barátnők is 12 éve.

Tényleg nekem ő a legjobb barátom is. Viszont pár hónapja megváltozott. Ritkán találkozunk de chaten tartjuk a kapcsolatot folyamatosan. Volt, hogy órákat beszélgettünk. Na most ha írok neki így egy szavakkal válaszol, van hogy ő is rám ír hogy vagyok de utána nem kezd el beszélgetni. Kérdeztem már, hogy van e valami baj vagy megbántottam e. Azt mondta semmi, de a viselkedése ugyan ilyen maradt. Ha találkozóra hívom, akkor azt is hárítja munkára hivatkozva Egyszerűen nem tudom, hogy mi történt amiért így viselkedik és így megváltozott. Mit csináljak? Nagyon hiányzik.

2022. aug. 12. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk írd meg neki ezt. És lehet hogy tényleg a sok a munkája, kimerült, vagy depis, amitől semmi energiája sincs.
2022. aug. 12. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy leszokott a chatről. Én pl. utálom, bár van egy-két barátom, akik csak így hajlandóak kommunikálni, így néha ráveszem magam a kedvükért.
2022. aug. 12. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Valószínűleg valami baja van veled.
2022. aug. 12. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
A 12 évesek már alfák, nem z-ék.
2022. aug. 12. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt pontosan csak ö tudja neked emgválaszolni h mi a baj.
2022. aug. 12. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!