Miért csinálja? Az unokatesóm 16 éves múlt, és úgy viselkedik mint egy hétéves.
Figyelt kérdés
Csinált magáról egy videót, ahol táncol és énekelt, és mivel sokan megnézték már a negyediket csinálja. Nincs jó hangja, nem táncol jól, és nem is néz ki előnyösen.. Mindenki kineveti és szidja a kommentekben. Ti mit gondoltok erről?2010. jan. 21. 21:06
1/11 anonim válasza:
belinkelnéd a videót kérlek?csak h lássuk nem szidni szeretném!
2/11 anonim válasza:
ő az aki Britneybe nyomta? péeles?? :DDDDD
3/11 anonim válasza:
linkelni tudsz?(:
én sem szídni szeretném csak ,hogy lássam ,hogy viselkedik
4/11 anonim válasza:
youtube-os a vidi?egy cím a vidinek is elég:pl brtinire nyomom
5/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok videót küldeni, nehogy meglássa, de szerintem az, amire gondoltok.
2010. jan. 22. 12:20
6/11 anonim válasza:
Hát akkor az tényleg ciki..és ha megmondjátok neki,akkor talán rájön ő is.Egyébként mit szól a kommentekhez?mert ugye tudod hogy nemcsak a jutyubon van fent..
7/11 A kérdező kommentje:
Megtaláltam én is azon a honlapon. Amúgy meg hogy rátegyen egy lapáttal, csinált még videót. Nem zavar, mert nem találkozunk annyit. Csak kicsit érdekes.
2010. jan. 23. 20:08
8/11 anonim válasza:
Sokan szeretik kinevettetni magukat, ez nem korfüggő.
9/11 anonim válasza:
Tudom ki az, valamilyen heni, és hencso18 néven van fent:D Nagyon gáz az a csaj, én küldtem neki privit hogy észrevehetné magát, meg ilyenek, de ő olyat irt vissza hogy az a cél hogy nevessenek meg ilyenek, meghogy szereti alázni magyarországot. Irjárok be azt hogy hencso18 vagy hogy ne röhögjetek annyira és máris beadja:D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:D még írhattok:D
2010. febr. 5. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!