Más családban/rokonságban is szívják egymás vérét a nők?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a nők hagyományosan egymás ellenségei, de rokonságban, pláne különböző életkorban miért kell egymás alá tenni.2022. dec. 5. 09:31
11/14 anonim válasza:
Nem csak a nők.
Az én felmenőim, oldalrokonok paraszti származásúak és őszintén szólva nagyon nagyon buták. Emiatt a konfliktus megoldásaik is primitív. Rengeteg a gerjesztett, felesleges, értelmetlen konfliktus volt, és van is.
Én már nem foglalkozom velük, sokkal jobb életem van nélkülük.
14/14 anonim válasza:
Nem, nálunk inkább a férfiak szoktak összebalhézni a politikán, a nők meg békítenek. Nehéz, mert nekem is van véleményem a dolgokról, de annyit nem ér az egész, hogy pl a férjem halálosan megsértődjön a 70 éves nagyapjára (és fordítva), úgyhogy magamban tudtom tartani.
Ha nem a politika a téma, akkor meg mindenki jól elvan egymással, férfiak is, nők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!