Milyen barátokkal és rokonaiddal találkoznál sűrűbben vagy ritkábban?
A saját barátaimmal naponta találkozom a munkában, vannak akikkel heti kb.2szer járunk egymáshoz mert a munkánk ennyit rnged meg. És vannak akik külföldön élnek, ezért csak évi 1-2 alkalom.
A családból anyukám szokott átjönni heti 1-szer, testvéreimmel, sógornőkkel kb.2 hetente ha összefutunk a városban ügyintézés közben. Köszönünk egymásnak és ennyi.
A tágabb rokonságból senkivel sem szoktam találkozni, van akit évente 1-2szer látok messziről van akit ritkábban.
28/N
Hetente 2-3 nap találkozol 1 vagy több barátommal. 3-4 barátom van, közülük kettővel legalább minden héten egyszer találkozom. Van olyan barátom, akivel (őmiatta) csak 1-2 havonta találkozunk mostanában, és nem tudom miért. Nem tudom mi az akadálya, és szerintem az lenne a normális ha (napi 8 heti 40 óra munka mellett) minden nap van valami kisebb-nagyobb esti programja az embernek, legalább virtuálisan. Nem tudom mivel tölti a szabadidejét.
Családdal pár havonta találkozom, régóta nem központi részei az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!