Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Milyen barátokkal és rokonaidd...

Milyen barátokkal és rokonaiddal találkoznál sűrűbben vagy ritkábban?

Figyelt kérdés
Kikkel és hányszor találkozol,van olyan akivel kevesebbet vagy többet találkoznál? Ha igen milyen gyakran szeretnél és mik az akadályok leginkább? Te ki vagy a családban és hány éves vagy?
2022. okt. 29. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a rokonokkal szoktunk többet találkozni, születésnapok, névnapok, ünnepek stb. mindig összejövünk, akikkel szorosabban tartjuk a kapcsolatot az anyukám testvéréék, az én keresztanyámék. A szüleim barátaival ritkábban szoktunk találkozni. Nekem meg igazából mindegy kikkel találkozunk gyakrabban. Én a gyerek vagyok a családban 16l
2022. okt. 29. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:

A saját barátaimmal naponta találkozom a munkában, vannak akikkel heti kb.2szer járunk egymáshoz mert a munkánk ennyit rnged meg. És vannak akik külföldön élnek, ezért csak évi 1-2 alkalom.

A családból anyukám szokott átjönni heti 1-szer, testvéreimmel, sógornőkkel kb.2 hetente ha összefutunk a városban ügyintézés közben. Köszönünk egymásnak és ennyi.

A tágabb rokonságból senkivel sem szoktam találkozni, van akit évente 1-2szer látok messziről van akit ritkábban.

28/N

2022. okt. 29. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Hetente 2-3 nap találkozol 1 vagy több barátommal. 3-4 barátom van, közülük kettővel legalább minden héten egyszer találkozom. Van olyan barátom, akivel (őmiatta) csak 1-2 havonta találkozunk mostanában, és nem tudom miért. Nem tudom mi az akadálya, és szerintem az lenne a normális ha (napi 8 heti 40 óra munka mellett) minden nap van valami kisebb-nagyobb esti programja az embernek, legalább virtuálisan. Nem tudom mivel tölti a szabadidejét.

Családdal pár havonta találkozom, régóta nem központi részei az életemnek.

2022. okt. 29. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Találkozom*
2022. okt. 29. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Rokonokkal nem tartom egyáltalán a kapcsolatot.
2022. okt. 29. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!