Csak szerintem viselkedtek bunkón vele?
Barátnőmre az elmúlt 1-1.5 évben feljött kb 20 kiló (megjegyzem, még így is k*va jó nő). Ő ezt igazából tök jól kezeli, nem úgy beszél róla, mintha összedőlne a világ, tudja magáról, hogy még mindig gyönyörű, valószínűleg ezért is veszi egy-két családtagom a bátorságot, hogy a következőket tegye.
Az egyik beszélgetés alkalmával tett egy ilyen megjegyzést magára, hogy mennyire meghízott. Nem várok kegyes hazugságot, de ilyenkor azért az ember nem helyesel. Már ez furcsa volt de a java csak ez után jött, ugyanis ezután ők is használták ezeket a szavakat rá teljesen ártalmatlanul, pl idő meghatározására: "mielőtt meghíztál". De olyan is volt, hogy "ahogy egyre több rakódott rád" (a kontextus most mindegy).
Barátnőm ezt tök jól kezeli, közvetlen, azt mondja mindenkinek van szeme. Én akkor is sértőnek érzem, szerintem ezzel átlépnek egy határt, amit nem kéne.
"de ilyenkor azért az ember nem helyesel".
Dehogynem. Ez lenne a normális. Miért ne lehetne helyeselni az igazságot? Nem értem a logikádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!