Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak szerintem viselkedtek...

Csak szerintem viselkedtek bunkón vele?

Figyelt kérdés

Barátnőmre az elmúlt 1-1.5 évben feljött kb 20 kiló (megjegyzem, még így is k*va jó nő). Ő ezt igazából tök jól kezeli, nem úgy beszél róla, mintha összedőlne a világ, tudja magáról, hogy még mindig gyönyörű, valószínűleg ezért is veszi egy-két családtagom a bátorságot, hogy a következőket tegye.

Az egyik beszélgetés alkalmával tett egy ilyen megjegyzést magára, hogy mennyire meghízott. Nem várok kegyes hazugságot, de ilyenkor azért az ember nem helyesel. Már ez furcsa volt de a java csak ez után jött, ugyanis ezután ők is használták ezeket a szavakat rá teljesen ártalmatlanul, pl idő meghatározására: "mielőtt meghíztál". De olyan is volt, hogy "ahogy egyre több rakódott rád" (a kontextus most mindegy).

Barátnőm ezt tök jól kezeli, közvetlen, azt mondja mindenkinek van szeme. Én akkor is sértőnek érzem, szerintem ezzel átlépnek egy határt, amit nem kéne.

2022. okt. 19. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De miért kéne virágnyelven beszélni? Nem haláleset. Nem is azt mondták, hogy "mielőtt dagadt disznó lettél". Őt nem zavarja, neked meg nem dolgod.
2022. okt. 19. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
meg kell beszélni hogy picit vegyenek vissza.
2022. okt. 19. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Semmi bunkót nem látok benne. Szerintem jó dolog, hogy a barátnőd reálisan látja magát, nem szégyelli, ezáltal szimpatikus a rokonaidnak. Ezért közvetlenek vele, abban hagyják amiben van. Most mondják a tét nélküli hülyeségeket, ami valóságtorzitás? Pl. jaj, ugyan már, nagyon csinos vagy, dehogy rakódott rád semmi,stb. Neked furcsa inkább, mert a társadalom ahhoz van szokva, hogy a valóság el legyen hazudva. Azt könnyebb megemészteni.
2022. okt. 19. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

"de ilyenkor azért az ember nem helyesel".

Dehogynem. Ez lenne a normális. Miért ne lehetne helyeselni az igazságot? Nem értem a logikádat.

2022. okt. 19. 21:33
 5/9 Darius- ***** válasza:
89%
Nem, mert igaz. Viszont ha gyakran mondjak az.
2022. okt. 19. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Én is híztam 20 kilót az egyik pasim mellett. Úgy beszélt velem a végén, mint egy undorító disznóval, és mindig kihangsúlyozta, hogy senkinek sem kellenék. (szerintem nem lenne elég zsepi, ha látná, hogy kiknek kellettem mégis...) Na ez bunkóság, de az amiket te felsoroltál, szerintem nem. Láthatóan a barátnődet sem izgatja, főleg mivel te így is vonzónak tartod. Nem kell túldramatizálni.
2022. okt. 19. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Ha dagadt, akkor dagadt. Neked tetszik, masnak nem kell, hogy tetszen.
2022. okt. 19. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Ne etessétek a trollt! Csak a szokásos duci barátnős kérdés
2022. okt. 19. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
8, tényleg, az ő hugicája segített a barátnő háját betömni a gatyába... :)
2022. okt. 20. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!