Rokonságon belül a meghívás vendégségbe, vacsorára oda-vissza működik nálatok?
Figyelt kérdés
Vagy van ahol nem 50-50% az arány?2022. okt. 18. 19:13
11/12 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen. Lehetett volna (amikor átalakítottunk) egy szép nagy ebédlőnk, de nem akartam, így (nem véletlenül) 4 fős az étkezőasztal, és pont jó így. Nekem amúgy nem gond maga a főzés, imádok főzni, csak az egyoldalúságot nem szeretem. Márpedig van olyan (nagyon közeli) rokon (fiatal) nő, aki be sem hív, a kapuban beszél velem, nem hogy bent leültet, de az biztos, hogy ő minden probléma nélkül jönne a kis családjával ünnepi ebédekre, na az ilyeneket nem akarom bevezetni. Ünnepi ebédek (karácsony, szülinap, névnap): lányom, vejem, férjem, én, és ennyi.
12/12 anonim válasza:
Nálunk nem. Mi egy minigarzonban élünk, szüleim meg egy szép nagy családi házban, úgyhogy a társasából senki nem ragaszkodik hozzá, hogy nálunk legyen az összejövetel valaha is. :D Párom szüleivel ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!