Összejöhetek komoly kapcsolatra az unokatestvérem gyerekével (felnőtt!), vagy az a "gáz" kategória, és mindenki döbbenten nézne?
"hát, 3, aaz angol királyi család 100 évig élő tagjai mutatják igazán, hogy nem feltétlenül van gond..."
Ha tudnád, mitől élnek annyi ideig, nem irkálnál fa-szságokat.
Most csak a generációs korkülönbségre.
A nagybátyám késői gyerek, 3 évvel idősebb csak nálam.
Az ő kislánya, vagyis az elsőfokú unokatestvérem jelenleg 1,5 éves. Én 35. A legidősebb gyerekem 9 éves, holott a 1,5 éves gyerek egy generációval fölötte van.
Őszintén nekem is volt egy röpke hónapom egy rokonnal, de mentségemre legyen mondva, hogy nem tudtuk egymásról, hogy rokonok vagyunk. Soha életünkben nem találkoztunk, nem hallottunk egymásról. Én 15, ő 16 éves volt, de csak csók volt és kézfogás. Egyszer anyunak említettem a teljes nevét és akkor kiderült, hogy apám unokatestvérének a fia.
Na utána meg is lett szakítva a kapcsolat, bár nem bántam, mert max barátnak tekintettem, bár őt kicsit megviselte - legalábbis ezt hallottam.
Már a gondolattól is kirázott a hideg és ugyebár a családnak sem tetszett. Nem tudom ajánlani, nagyon furcsa lenne szerintem és komoly kapcsolat kizárva az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!