Érdemes lenne beleszólni a lányom és az anyósa vitájába?
Eddig sem jöttek ki valami jól, de múlt hétvége óta a lányom meg van sértődve, folyamatosan duzzog, fújjol az anyósára. Ahogy hallom ő sem mond éppen kedves dolgokat a lányomról. Egymással is kétértélműen beszélnek, burkoktan szapulják egymást. A lányom csak annyit mondott, hogy nagyon utálja az anyósát, de azon kívül semmi baj.
Én alapjában jól kijövök a nászékkal. Érdemes lenne beszélni vele erről, közbetíteni közöttük, vagy inkább hagyjam, hogy ők rendezzék le?
Legkevésbé sem akarnám hogy anyám beszéljen az anyósommal. Pedig mi sem vagyunk jóba.
De megmondtam, hogy ne merjen beleszólni, akkor csak mégjobban utálna, meg az egész családot, így meg majd megenyhül valamikor
Szerintem ne keveredj bele, nem a te dolgod az ő kapcsolatuk.
Mi egyáltalán a vita oka?
Éreztesd a lányoddal, hogy mellette állsz és meghallgatod. Ha kéri a véleményedet vagy tanácsodat, akkor mondd el neki. Az anyóssal viszont ne beszélj, hacsak a lányod nem kér meg erre kifejezetten.
Mi a vita oka egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!