Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csinálja ezt az unokahugom?

Miért csinálja ezt az unokahugom?

Figyelt kérdés
Tehát tudni kell róla hogy Angliába lakik, kb már 9 éves kora óta mindig is magányos volt, sok gondja van, az iskola se ugy megy neki, és mivel koztunk csak pár év van, elegge jol ossze baratkoztunk mostanaba, és elkezdte mesélni hogy egyszerűen nem talál ilyan fiút mint amit elképzelt, eddig semmi fura nem volt ebbe hiszen mindenkinek van egy elképzelt ideálja, és elkezdte mesélni hogy szokott csinálni kamu profilokat leginkább amugy képek nélkül, azt igy elkezd beszelgetni lanyokkal, (fiú néven) nos mielőtt még valaki erre gondolna, nem, nem lezbikus, semmi ilyen hajlam nincs benne. Azt mondta hogy ilyenkor azt a személyiséget adja elő a lányoknak amilyen fiúra ő vágy, szeretethiányos, semmi fiuval nem volt még soha dolga, visszont normális lány nem arrol van szó, csak vannak ilyen beütései, es igazából en ezt nem értem miért csinálja. Mesélte hogy neki kb 2 évente tetszenek meg fiúk, nagy nehezen, az utolsó aki tetszett neki hasonlo volt mint az idealja, csak 7 évvel idosebb volt tőle tehát nem lehetet volna belole semmi, párszor látta ezt a fiút de meselte hogy több hónapon át rajta gondolkozott, nyilvan nem betegesen mert azota már nem érdekli, de nem értem miért csinalhatja ezt? Szerintem ahhoz hogy valaki már ilyen dolgokat csinál, ahhoz nagyon de nagyon szeretethiányosnak kell lenni.
2022. szept. 26. 22:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mesélte hogy pszichológushoz jár, de a pszichológus szerint barátok miatt van ez, hogy nincsenek olyan barátai. Mesélte h suliba is inkabb marad egyedül mint olyanokkal lenni akikhez nincs kedve.
2022. szept. 27. 07:21
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes. Felteszek egy halál komoly kérdést. Miért nem beszélgetsz vele és kérdezed meg? Esküszöm, semmi más nem foglalkoztat,-nem ismerem őt, a megoldókulcs nincs nálam sem, és a többi válaszolónál sem-, csakhogy miért nem kérdezed meg? Miért?
2022. szept. 27. 07:21
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Akkor járjon továbbra is szorgalmasan. Rengeteg embernek kellene. Én is járok.

Nincs kommunikáció már a magyar társadalomban. Teljesen elcsesztük. Mi csesztük el, nem más miatt van.

2022. szept. 27. 07:23
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Vicces, hogy erre olyanoktól akarsz választ, akik felnőttként csinálják kb ugyanezt a gyk-n. :D
2022. szept. 27. 07:31
 15/20 A kérdező kommentje:
Igazabol azt mondta ő se tudja, ezert is kerdezem leginkább hogy ezmiatt nincs e barmilyen nagyobb pszhihés problémája.
2022. szept. 27. 07:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Meg amugy full lelkis, ha valamit dönteni kellene döntésképtelen, lelkiismeretfurdalása lesz meg ilyenek.
2022. szept. 27. 07:39
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Csak 15 éves! Én kétszer annyi idősen nem találok senkit. Barátai vannak?
2022. szept. 27. 09:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki fiúzik/ csajozik 15 évesen. Ilyenkor még bőven belefér ez az álmodozós hozzáállás.

Az én tinikoromban (nem most volt) azt mondtuk erre, hogy a szerelembe vagyok szerelmes.

Aztán az egyik 18 évesen ment férjhez a másik meg 35. Bárhogy is lehet még.

2022. szept. 28. 18:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Most nem azon van a hangsúly hogy van egy álom pasija, hanem hogy kamu fiokot csinál, ahol más lányoknak adja elő azt a személyiséget amilyet ő szeretne, és ugy irogat lanyoknak, azok meg nem tudjak h kamu profil vagy valami. De nem is ez a lényeg hanem a kerdesem az pontosabban az hogy ez normális?
2022. szept. 28. 21:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem normális.
2022. szept. 28. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!