Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Drogos rokont hogy lehetne...

Drogos rokont hogy lehetne lerázni?

Figyelt kérdés
Elég sok ideig nem beszéltem vele, de kb 3 hónapja találkoztunk egy szórakozóhelyen közös társaság miatt. Azóta meg sokszor ír, zaklat. Először azt hittem haverkodni akar, újból jóban lenni, de nem, csak hasznot akar belőlem húzni. Állandóan írogat, hogy neki pénz kell, adjak neki kölcsön, ha nekem nincs akkor anyámtól kérjek, meg ilyenek. Olyan is volt, hogy ide jött a házhoz, elcsalt, hogy neki segítség kéne valamihez, majd félúton elmondta, hogy a dílerhez akar menni és hogy segítsem ki. A legdurvább az volt, mikor iskolában voltam, eljött hozzánk, és behazudta anyámnak, hogy tartozok neki 10 ezer forinttal, és hogy sürgősen kell neki mert beteg a kutyája és gyógyszert kell neki venni. Persze mondtam neki sokszor, hogy én nem akarok vele haverkodni, meg menjen el dolgozni ha kell neki pénz, de nem érdekli. Bocsánatot kér mindig, aztán megy minden elölről.

2022. szept. 19. 13:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A drogosnál ez megy,míg a koporsóban nem kezd oszlani.Sajnos tapasztalat.

Le kell szarni,elküldeni az anyjába!

2022. szept. 19. 14:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Családtagjaidat, ismerőseidet mindet készítsd fel, hogy drogos a gyerek, és hazugsággal próbál mindenkiből pénzt kicsalni, anyádnak pl. azt hazudta, tartozol neki. Senki se higgye egy szavát se, ne álljon vele szóba. Ezt mindenkinek szétküldeni.
2022. szept. 19. 14:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
És nehogy azt hidd, hogy az, hogy "rokon", az téged bármire is kötelez! Ha a rokon bűnöző, mint ő, semmi kötelességed iránta.
2022. szept. 19. 14:56
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Pl. face-en privát üzenetben elküdeni ezt mindenkinek, minden ismerősnek is: "Kedves Rokonaim és Ismerőseim! Szeretnélek figyelmeztetni valakire, aki megpróbált engem bajba keverni, és lehet, hogy Veletek is megteszi. X. Y. ekkor és ekkor azt hazudta anyukámnak, hogy én tartozom neki 10 ezer forinttal, és fizesse ki neki. Semmivel sem tartozom neki (se másnak), hanem drogra kell neki a pénz. Bármit megtesz érte, vigyázzatok vele, tanuljatok abból, amit velünk próbált tenni, mert lehet, hogy tőletek is megkísérel hazugsággal drogra pénzt szerezni. Szeretettel: Z. V."
2022. szept. 19. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
Azért ne nyílt üziben küldd, mert kulcsszavak miatt azt letilthatja a fész.
2022. szept. 19. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
És ezt a közös baráti körben is mindenkinek mondd el.
2022. szept. 19. 15:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Söpredék, ne törődj vele. Ha sok, akkor ráhívni a rendőrt, amikor vásárol, hogy lehetőleg a díler is rácsok mögött rohadjon.
2022. szept. 19. 16:11
 18/20 A kérdező kommentje:
Letiltottam ma. De 20kor rámírt az egyik haverja facebookjáról, hogy oldjam fel. Majd miután nem tettem, azt írta: "Na ezért még meg taposlak kis bzi na majd az utcán😉"
2022. szept. 19. 21:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Screen shot. Küldd el a rendőrségnek. Ez már nem szánalmas tarhálás hanem komoly fenyegetés. Szerintem személyesen is menj be a rendőrségre. Küldd el az ismerőseidnek a screen shotot. Ismertem pár narkóst. Szánalmasak és kártékonyak voltak, de volt bdnnük minimális jó szándék. Soha nem fenyegettek. Ez már nagyon szélsőséges.

Vegyél paprika sprayt. Én soha nem használtam, de van. Egyszer megmutattam egy gyökérnek aki utána a szemembe fújta. Biztos vagyok benne hogy bárkit azonnal ártalmatlanít. Csak takard el az arcod ha használod. Ne ákj le ilyenekkel boxolni.

2022. szept. 19. 22:35
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Megoszthatod nyilvánosan is a képernyőképet. Kérheted az idmerőseid hogy osszák tovább.
2022. szept. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!