Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire vagytok jó viszonyban...

Mennyire vagytok jó viszonyban a rokonaitokkal?

Figyelt kérdés

Én régen is csak a nagyszüleimmel voltam szorosabb viszonyban, amióta ők nem élnek, én pedig elköltöztem a szüleimtől, olyan mintha megszűntünk volna létezni egymás szemében a többi rokonnal. Amit nem bánok, mert egyik oldalról elég nehéz természetű és távolságtartó rokonaim vannak, a másik oldalon pedig rosszindulatú és pletykás mindenki. Egy ideig még próbáltunk fenntartani egy valamennyire normális kapcsolatot, de nekem valahogy sosem ment az a színészkedés amit az ünnepekkor magamra kellett erőltetni, így próbáltam lassan leépíteni velük a kapcsolatot, és úgy tűnik nem bánják mert ők se kerestek azóta.

Viszont amikor barátokkal vagy munkatársakkal szóba kerül ez a téma, sokan furcsán szoktak nézni amiatt hogy egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, még a sablon köszöntgetések sincsenek meg ünnepekkor. Ez annyira szokatlan lenne, vagy más is van hasonló helyzetben?

2022. szept. 12. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
Kicsit megnyugodtam hogy rajtam kívül még sokan vannak így, hogy nem igazán tartják a kapcsolatot az oldalági rokonnal, unokatestvérrel, stb. Én sem, de kettőn áll a vásár.ők sem törik magukat hogy érdeklődjenek. Igazából mindkét ágon introvertáltabb emberkék vannak, szóval senkiben sincs nagy igény csakúgy összefutni trécselgetni stb. A közelmúltig, a Covidos lezárásos- karanténos idők előtt még legalább ünnepekkor összejött a rokonság, de akkor megszakadt ez is és nem állt helyre azóta se. Ebből úgy vettem észre, hogy igazi igény nem volt erre se.
2022. szept. 12. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Remekül. Mindről tudom miket gondol rolam amik alaptalanok. Nem töröm magam feléjük. Amíg észben tartom milyenek nem lesz gond. Szóval nem, nem tartom. Egyetlen emberrel tartom, de vele sem ész nélkül
2022. szept. 12. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!