Gyűlöl engem, hogyan hozható ez helyre?
Van egy nővérem, aki 7 évvel idősebb tőlem.
Neki más az apukája.
Annyit tudok a sztoriról, hogy az apukája 5 éves korában súlyos beteg lett és mikor kórházba került, anya ekkor ismerte meg apát, majd szakított tesóm apjával és otthagyta őt betegen.
De felépült és én egész gyerekoromban azt lattam, hogy örömmel megy az apukájához tesóm a palotájába ahol előtte lakott, míg mi 15 emeletes panelban laktunk 1 szobában.
Mindent meg vett neki és mikor 14 éves lett a nővérem örökre itt is hagyott minket és odaköltözött az apjához.
Azóta 1 évben 1x néz felénk.
Kapott az apjától autót, az egyik kis garzonzát is odaadta neki, és ma felmentem hozzá, mert meg akarta mututatni nekem.
Erre pont akkor feljött a faterja is aki egy ilyen kigyúrt magas állat.
Rámnézett és ezt mondta
-Te mi a kú rva anyádat keresel itt nyomorék fattyú korcs.
Most takarodsz innen kifelé te undor vagy szétütlek.
Ha még 1x meglátlak itt elvágom a torkod.
Menjél szépen vissza a kú rva anyádhoz meg a lúzer apádhoz, minket pedig felejtsél el.
Elindultam kifelé a lakásból és erre még adott egy olyan tockost hogy majdnem elestem.
17 éves fiú vagyok.
Szerintem sehogy. Ha 17 éves vagy, akkor nem mostanában történt ez az eset, és ha 17 év alatt nem tudott ezzel megbírkózni anyud exe, akkor ezután se fog.
Nővéred mit reagált erre?
1.
Nővérem az apjával ért egyett, ezt sokszor elmondta.
Ezért is csak 1 évben 1x jön át hozzánk, mert szerinte anya egy családját eláruló, családját cserbenhagyó hűtlen sza r ember, aki miatt 5-14 éves koráig veszekedésben és csövességben élt.
A mai esetre ennyit írt
-Bocs...de tudod milyen Apa.
És ennyi.
Sziasztok nem kamu ilyen simán előfordul És igen a lány apjának igaza van cserben hagyta az anyukád mikor beteg volt. És a nővéred az apukáját választotta. Bizonyára azért mert a nővéred hibáztatja a mai napig anyukátokat hogy az apjával ezt tette.
Nekemis el váltak a szüleim amikor 1 éves voltam a felügyeleti jogot anyám kapta meg sajnos. Apám minden hétvégén el jött értem és hétvégente voltam a legboldogabb apámnak rá 1évre született egy fia aki 1évvel fiatalabb nálam nagyon boldog gyerek voltam hétvégente aztán rá 4évre született egy kis lány a hugom. Anyának is született egy lánya 3évre rá a válás után. 1évesen még kis baba voltam nem fogtam fel de már 5-6 évesen már igen az igazi apukám tol kaptam az első mobil telefonomat 13évesen és minden nap fel hívott hogy hogy vagyok meg hogy várom e a hétvégét amikor kórházba kerültem apa volt az első aki ott ült az ágyam szélén. Anyának mindig fontosabb volt az élet társa amit szeret azt főszte ha aludt akkor meg se szólal hattunk ha mink aludtunk akkor az nem volt baj kiabálhatott az élet társa volt olyan hogy tanultam és meg éhesztem és az élet társa oda jött hozzám és meg kérdezte hogy meg tanultam e a tételt mondtam tanulom közbe csak eszek is és azt mondta nem ehetek majd ha csak meg tanultam meg ha fel tudom neki mondani. Anya haza jött és látta hogy rossz kedvem van és mondtam neki hogy Misi azt mondta ha meg tanultam majd akkor ehetek és anya azt felelte és meg tanultad már. Elkesztem sírni 12voltam akkor fel hívtam apát értem jött. Veszekedett anyával azt mondta egy gyerektől nem vonjuk meg az ételt semmi féle képpen. Apa ügyvédhez fordult gyámügyhöz hogy meg kapja a felügyeleti jogot és meg kapta. Szeretem anyámat de állandó jelleggel az volt amit Misi akart volt olyan anya hétvégén el akart vinni bennünket az állatkertbe és Misi azt mondta ne vidd őket bográcsozzunk inkább erre nem is mentünk Viki sírt a hugom erre Vasárnap Misi el vitte Vikit az állatkertbe engem meg nem anya meg nem mondott semmit. Mondjuk a hugom az misi től van jól van nem akarok regényt írni...
De ilyenek vannak 13évesen apa meg kapta a felügyeleti jogot és nem látogatom anyámékat és apa sem örül ha Viki a hugom idejön. És elég jól élünk mindenem megvan. Csak azért osztom meg veletek hogy jól élünk jobban mint anyánál éltem mert a kérdezőre azt írtátok hogy kamu. És apukám is gyúr edz minden nap helyben van az edző terem.
Anyád emberileg egy nagy nulla, szóval tökéletesen megértem, hogy az exe miért gyűlöli őt.
Neki semmi köze hozzád, téged miért kéne szeretnie, mikor te senkije sem vagy.
Nem téged gyűlöl, hanem az anyádat. (És valahol jogosan..) Az anyád miatti frusztrációját vetíti rád.
Én nem erőltetném a kapcsolatot.
Anyád olyan rettenetesen gyáva alak, hogy azt leírni nem lehet (probléma elől elfutott, nemhogy szembenézett volna vele).
Emberileg leírta magát, egy nagy nulla, ezt remélem tudod. Innentől kezdve érthető a reakció. Az, hogy ki hogy reagálja le az vérmérséklettől függ. Minden ami anyádhoz köthető azt gyűlöli. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!