Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi az a vérfertőzés?

Botikaaa kérdése:

Mi az a vérfertőzés?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ha gyerekük születik a testvéreknek vagy a rokonoknak akkor a gyerek nem lesz egészséges de ez valami betegséget is hordoz? A vérben esetleg vagy valahol?
2022. aug. 15. 17:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"ezek a szülői döntésen alapult házasságok sokkal jobban működtek, "

Ne hidd, csak ciki volt válni... meg elítélték az ilyesmit....

2022. aug. 15. 20:31
 22/27 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk ket testver eseteben lehet hogy mindketto csak hordozza a rossz gent. Az o gyerekuk 100%esellyel nem csak hordozó lesz hanem beteg is a hibas gen miatt. Ez lehet down szindromatol kezdve akar halalos betegsegekig minden.

Egyenasagi leszármazottoknal sokkal valoszinubb hogy lesz kozos rossz genszakasz mint ket random embernel.

2022. aug. 15. 20:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezért volt a királyoknál, nemeseknél is úgymodn annyi probléma, ott elég nagy divatja volt ennek, és meg is lett az eredménye sokszor.

Persze náluk általában arra ment ki a dolog hogy a hatalom és avagyon úgymond családon belül amradjon.

2022. aug. 15. 22:16
 24/27 anonim ***** válasza:
15%
Annyit teszek hozzá, hogy ilyen kiralyi családoknál volt, hogy 2 ország barátsága múlt ezen, hogy egymáshoz adták a gyerekeket ..
2022. aug. 15. 22:19
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

"Van egy település a szülőfalumtól nem messze."

"mindentől távol esett. Mondhatni a semmi közepén volt."

Valahogy ez nekem ellentmondásos.

2022. aug. 16. 13:23
 26/27 anonim ***** válasza:
75%

#10-es

Melyik ez a település?

2022. aug. 16. 14:29
 27/27 anonim ***** válasza:
19%
Viccesek vagytok, 23as 100%os, ahhoz írtam egy plusz infót, erre én meg le vagyok pontozva... szarjatok sünt pls...
2022. aug. 16. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!