Hogyan viselkedhetnék ebben a helyzetben természetesen?
Már pár éve a nagynénimnek van egy párja.
Azóta most 2 éve született gyerekük is.
Viszont mindig úgy éreztem hogy a párja jól néz ki, viszont ha ő ott van a közelemben nem tudok természetesen viselkedni, nem nagyon tudok rá nézni, visszahúzódobb leszek.
Beszélni sem nagyon szoktam vele ez miatt.
Próbáltam normálisan kezelni, de bármikor találkozom vele mindig ilyen fura leszek.
Nem szeretnék semmit sem, persze más pasik érdekelnek, de ahogy megjelenik akkor mindig úgymond tetszik és félénk leszek.
Szeretnék normálisan viselkedni, ez ügyben mit tudtok tanácsolni?
21/N
Keruld a talalkozast vele
Lehet tulsagosan szimpatikus neked es csak ezert erzed
Ez teljesen normális, hogy tetszik neked a nagynénjéd párja. Szerintem.
Végülis az érzéseinkkel nem tudunk mit kezdeni, azokat nem mi irányítjuk.
Viszont a viselkedésünket, tetteinket igen. Szóval semmiképpen se kezdeményezz felé, mert egy nagyon nagyon allattomos, szánalmas, kétszínű, és hadd ne mondjam még milyen húzás lenne a részedről.
Szóval ne tegyél semmit légy szíves, magyarán mondva.
#2 Semmi ilyen nincs bennem, nem akarok ra mászni, igyekeztem nem kimutatni.
Csak szimplán ha megjelenik akkor érzek úgy, de amúgy nem.
Ha pedog megjelenik természetesen szeretnék viselkedni.
Képzelj a feje helyére egy halloween tököt, vagy krumplit és máris visszatér az agyadba a vér!
Egyébként a pasi már nyilván levette, hogy mi az ábra, így én is azt mondanám mint az 1-es, hogy lehetőség szerint kerüld a találkozásokat! ...de NE FELTŰNŐEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!