Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselkedhet ilyen gyereke...

Hogy viselkedhet ilyen gyerekesen az anyám? Amíg vissza nem költözök a férjemhez, nem akar látni

Figyelt kérdés

Most lennénk egy éves házasok, de rájöttem, nem szeretem. Vagyis mást szeretek.

Elmondtam a szüleimnek, hogy elválunk, már el is költöztem és az anyám erre nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy addig ne is menjek hozzájuk, ne is hívjam fel, amíg ki nem békültem a férjemmel...

De ez sosem fog bekövetkezni.

Nem szeretem, megcsaltam, szinte hülyét csináltam belőle mindenki előtt. A részletekbe nem avattam be a szüleimet, csak hogy ez közöttünk nem működik és jobb lesz, ha külön folytatjuk.

Én 26 éves vagyok, ő 31, szóval bőven van időnk találni olyat, akivel tényleg boldogok vagyunk (nekem ez sikerült picit hamarabb).

Nem tudom, mit mondhatnék neki, hogy elfogadja ezt a helyzetet és ne legyen ennyire ellenséges. Nekem sem könnyű ez a helyzet és nem arra van szükségem, hogy a szüleim sértődőset játszanak, mert boldog szeretnék lenni.

2017. márc. 21. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
És mi a kérdés?
2017. márc. 21. 21:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Hogy mit tegyek.

Mert az örökkévalóságig nem szeretnék várni, hogy újra beszéljünk.

2017. márc. 21. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Pedig szerintem add be a válást, és ne beszélj a szülőkkel.

Meddig tudsz várni avval, hogy keresd őket?

2017. márc. 21. 21:57
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Teljesen megértem édesanyád reakcióját. Te pedig igazán szánni való vagy, de sebaj. Most még nagyon szerelmes vagy a másikba, aztán majd ráunsz és ott is félrelépsz, mert aki egyszer megteszi, az többször is megfogja.

Gondolom már az esküvőtökkor sem volt felhőtlen a kapcsolatotok, akkor minek mentél hozzá?

Azért meg különösen gerinctelen vagy, hogy előbb fekszel be valaki más ágyába, minthogy közölnéd a férjeddel, hogy neked valami nem oké és megbeszélnétek mint felnőtt emberek...

Az én pofámon is égne a bőr, ha ilyen lányom lenne. Gondolom a rokonok, ismerősök kérdezgetni fogják. Akkor mit mond? :) Hogy megvolt az esküvő, a nagy hacacáré aztán egy éven belül félredugtál? :)

Ja és egy 31 éves szerintem már nem annyira ér rá komoly kapcsolatot keresni és családot alapítani.

2017. márc. 21. 21:59
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Semmit ne csinaljal mivel nem is tudsz csinalni semmit. Ez a hazassag nyilvanvaloan halalra van itelve, mint ahogy a kapcsolatad os (egyelore) anyaddal.
2017. márc. 21. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

6: "egy 31 éves szerintem már nem annyira ér rá komoly kapcsolatot keresni és családot alapítani."

Hogyhogy?

Hát hány évesen alapítanak családot a környezetedben a férfiak és meddig élnek? Én negyvenes vagyok, de a kortársaim 60%-a még gyermektelen vagy az is fog maradni. Az ismerőseim többnyire 45-72 évesen lettek apák, és 91-103 éves kort értek meg. És az se baj, ha nem alapít valaki egyáltalán. Azért bennmaradni egy rossz kapcsolatban, mert késő családot alapítania ?... Hát nem muszájdolog az!:)

2017. márc. 21. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Azért én személy szerint értékelem, hogy nem a férjedre húzod rá a vizes lepedőt, hanem bevallottad, hogy Te vagy a hunyó. Erre nyilván egyik anya sem lenne büszke, nyilván szégyelli a férjed családja előtt is.

Egyenlőre ne hivalkodj az új pasiddal, húzzátok meg magatokat a háttérben, míg lenyugszanak a kedélyek. Majd beletörődik mindenki. Remélm jól döntöttél.

2017. márc. 21. 22:41
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Mi a csodának mentél hozá ha már akkor sem szereted? Ezt megtudod válaszolni?.vagy gondolkodtál ezen ?
2017. márc. 22. 05:55
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Édesanyádnak van igaza. Undorító, amit csináltál. Ez a sorstársaidra is igaz, tehát minden félrelépő nőre.
2017. márc. 22. 07:25
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

...és minden fétfira is.

Szerintem hagyd lenyugodni érthető hogy most látni se akar. Majd egy pár hónap múlva talán elkezd helyre állni a kapcsolatotok.

2017. márc. 22. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!