Hogy viselkedhet ilyen gyerekesen az anyám? Amíg vissza nem költözök a férjemhez, nem akar látni
Most lennénk egy éves házasok, de rájöttem, nem szeretem. Vagyis mást szeretek.
Elmondtam a szüleimnek, hogy elválunk, már el is költöztem és az anyám erre nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy addig ne is menjek hozzájuk, ne is hívjam fel, amíg ki nem békültem a férjemmel...
De ez sosem fog bekövetkezni.
Nem szeretem, megcsaltam, szinte hülyét csináltam belőle mindenki előtt. A részletekbe nem avattam be a szüleimet, csak hogy ez közöttünk nem működik és jobb lesz, ha külön folytatjuk.
Én 26 éves vagyok, ő 31, szóval bőven van időnk találni olyat, akivel tényleg boldogok vagyunk (nekem ez sikerült picit hamarabb).
Nem tudom, mit mondhatnék neki, hogy elfogadja ezt a helyzetet és ne legyen ennyire ellenséges. Nekem sem könnyű ez a helyzet és nem arra van szükségem, hogy a szüleim sértődőset játszanak, mert boldog szeretnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!