Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselkedhet ilyen gyereke...

Hogy viselkedhet ilyen gyerekesen az anyám? Amíg vissza nem költözök a férjemhez, nem akar látni

Figyelt kérdés

Most lennénk egy éves házasok, de rájöttem, nem szeretem. Vagyis mást szeretek.

Elmondtam a szüleimnek, hogy elválunk, már el is költöztem és az anyám erre nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy mekkorát csalódott bennem és hogy addig ne is menjek hozzájuk, ne is hívjam fel, amíg ki nem békültem a férjemmel...

De ez sosem fog bekövetkezni.

Nem szeretem, megcsaltam, szinte hülyét csináltam belőle mindenki előtt. A részletekbe nem avattam be a szüleimet, csak hogy ez közöttünk nem működik és jobb lesz, ha külön folytatjuk.

Én 26 éves vagyok, ő 31, szóval bőven van időnk találni olyat, akivel tényleg boldogok vagyunk (nekem ez sikerült picit hamarabb).

Nem tudom, mit mondhatnék neki, hogy elfogadja ezt a helyzetet és ne legyen ennyire ellenséges. Nekem sem könnyű ez a helyzet és nem arra van szükségem, hogy a szüleim sértődőset játszanak, mert boldog szeretnék lenni.

2017. márc. 21. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Hát szerintem itt a válaszok is abnormálisak. Egy anyának a lánya mellett kellene állnia minden körülmények között. Nem anyádnak kell együtt élnie a férjeddel, hanem neked (kellene), de te már nem akarsz. Kész. Pont. Mit nem lehet ezen neki felfogni? Szerintem is gyerekes, ostoba hozzáállás ez anyádtól. A boldogságodat kéne nézze, nem a hülye elvárásait, hogy szerinte kivel kellene élned. Az, hogy mások mit szólnak, az meg végképp kit érdekel?!?! Kérdező, jól cselekedtél! Talán anyád is idővel megbékél. Nem tartozol senkinek magyarázattal. :) Sok sikert!
2017. márc. 22. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom az esküvőt kisírtátok, anyádék beleraktak jó sok lóvét, aztán most még te vagy felháborodva, hogy anyád nem nézi jó szemmel, hogy egy év után leváltod a férjed, mint egy zoknit. Peeersze, tudom, veled ez nem így volt, stb... :))
2017. márc. 22. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, te honnét tudod, hogy a kérdező szülei egy csomó pénzt öltek az esküvőbe? Mi van, ha csak egy sima polgári esküvő volt egy ebéddel és szia? Amúgy meg mindenki követ el hibát, de a válaszadók itt mind szentek nyilván :)))
2017. márc. 23. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!