Kis vita lett a ballagásból, szerintetek se volt rendben?
Unokatesóm ballagott, anyám bátyjának a lánya. Nagybátyám azóta volt nálunk, és volt egy kis összeszólalkozás, mert anyu és a mama szerint bunkók voltak, és ezt nem tudták/akarták magukban tartani, nagybátyám szerint viszont nem.
Kb. úgy zajlott, hogy odaértünk a megbeszélt időben, és kijött a nagybátyám hozzánk a kapuba. Az iskola mellettük van. Anyukám megjegyezte egyszer, hogy de jó lenne egy kávé, mert most esett haza éjszakás műszakból. Nem lettünk behívva, nagybátyám azt mondta, nem tud, mert a kutyái nem engednének be minket. Ennyiben is maradt a dolog, kb. fél óra múlva elkezdtek szállingózni a ballagók rokonai, és akkor jött ki a nagybátyámék házából a felesége teljes rokonsága. Az addig is feltűnt, hogy a család többi tagja nem jön ki, de nem gondoltuk, hogy amiatt, mert a többi vendég bemehet.
Utána szintén így volt, de akkor már egyértelmű volt, hogy nem hívnak be.
Én nem is tudom, mit gondoljak most. Nem is magam miatt, de a mama azért nem fiatal, jól esett volna neki egy pohár víz a fiától a melegben, anyu meg nem tudott szabit szerezni előző napra, mégis szívesen készültünk. De bár meg se hívtak volna, mert így nagy kellemetlenség maradt otthon utána.
Nagyon udvariatlan volt a nagybátyád.
Ha meg van valami a háttérben, amiért nem jó a viszony, akkor miért hívtak meg?
Ha már meghívtak titeket, illett volna normálisan viselkedniük.
Teljesen az anyukádnak és a mamádnak van igaza.
Akkor tegyük rendbe, hogy ki kicsoda.
Ha jól értem adott egy nagymama a történet szerinti 2gyerekkel. A fia meghívta a ballagásra, de a házba nem engedte be, holott a felesége családja bemehetett.
A kérdező az anyukájával ment aki a másik gyermek a történetben.
Hogy a kérdésre válaszoljak, nem biztos, hogy nagy konfliktus van a háttérben. Lehet, hogy a nagybácsi egyszerűen papucs és az asszonynak nem szimpi a rokonság, így kiadta parancsba, hogy márpedig anyádék ide be nem teszik a lábukat.
És mielőtt megköveznétek, nem minden kapcsolat ilyen, de akad erre is példa, meg a fordítottjára is.
Sajnálom, hogy ezt így kezelték!
1. Azt gondolom, ha az unokatesód ballagása volt, az az ő ünnepe es megérdemelte volna, hogy az egész család vele legyen.
Pláne ha virágot meg ajándékot / pénzt is kapott tőletek, nagymamádtól. Ahogy illik
Nálunk se kerek a család, de szülinapra meg ilyen eseményekre mindenki félreteszi az egot és az ünnepeltre koncentrál
2. Hülye indok a kutyákra fogni, hogy nem tud beengedni a házba
3. Ha nem akart vendégül látni, inkább meg se hívott volna komolyan :(
Szerintem bárki megértette volna hogy figyelj Julcsi jönnek a Katikáék, rendelünk ebédet de bocsi nincs több helyünk majd máskor meghívunk titeket is… amúgy meg 3 hely nehogymár ne legyen
Fuu ez nagyon utolsó
Nagybátyád hogy reagált, mivel mentegetőzött mikor újra felhoztátok a témát?
26 komment után én is csak azt tudom mondani, hogy ilyen előzmény nélkül nem történik.
Akik olyanok, mint anno Teréz anya, akik a felszínen látszólag a légynek sem ártanak, ott van igazából a legnagyobb van a fül mögött az esetek 90%-ban.
Off:
Itt van pár cikk az óminózus hölgy bűnlajstromáról. Jó olvasást mindenkinek, akit érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!