Felköszöntenétek születés napján?
Figyelt kérdés
Sógornőmről van szó, aki a lányomat nem köszöntötte fel legutóbb. Egy sort sem írt.
Ti ezek után írnátok neki?
2022. júl. 25. 21:53
12/16 anonim válasza:
Egyrészt elfelejtette :) annyi névnap , szülinap van egy családban, én is csak a legkozelebbieket tudom fejből. Na meg igyekszem nem elfelejteni.
Másrészt ha szándékos is volt, ne kovesd a példáját, légy jobb :) Ilyeneken nem érdemes rágódni. Tégy mindig a szíved szerint. Az élet túl
Rövid bosszankodni :)
13/16 anonim válasza:
Kérdező: köszöntsd fel.
Ne raktározd a sérelmeket, ne gondold hogy "ehh ez a rosszindulatú direkt nem írt a lányomnak".
14/16 anonim válasza:
Majd ha téged nem köszönt fel, akkor kérd számon.
15/16 anonim válasza:
Igen, jóban vagyok sógornőmmel, ha nem köszöntene fel valakit akkor biztos lennék benne, hogy elfelejtette. De nálunk a családban én vagyok az, aki minden dátumot elfelejt vagy csak aznap jut eszébe (vagy láttom hogy más felköszönti és leesik, hogy hopp az ma van 🤷🏼♀️). A férjemét, a gyerekeimét tudom, a testvêremét meg a szüleimét és kb ennyi. A többieknek max a hónapot.
16/16 anonim válasza:
Én a helyedben a facebookon írnék egy Boldog születésnapot! mondatot és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!