Felköszöntenétek születés napján?
Sógornőmről van szó, aki a lányomat nem köszöntötte fel legutóbb. Egy sort sem írt.
Ti ezek után írnátok neki?
Mi, testvérek is el szoktuk felejteni egymás születésnapját! Felnőtt emberek ezen nem sértődnek meg, hiszen mindnyájunknak megvan a maga hétköznapi problémája!
Köszöntsd csak fel! Ne viselkedj gyerekként!
Igen.
Azt meg felejtsd el, hogy ő nem köszöntötte fel a lányodat. A szülinapi köszöntés lényege nem az volna, hogy elvárjuk a másiktól, hogy ő is köszöntsön fel/lányodat vagy bárki mást.
Ha kedveled köszöntsd fel.
Uristen, ha annyi ezresem lenne, ahany ilyen alkalmat elfelejtettem mar.
Nem ez a lenyeg.. Hanem foglalkozik a gyerekkel? Toltotok egyutt minosegi idot? Lehet ra szamitani?
Ha ebbol 1 is igen, akkor pont szarnam el, h felkoszontott e barkit.
Mondom ezt ugy, h engem annyira nem erdekel az ilyesmi, de tudom, es elfogadom, h mast mef igen.
Fel.
Én ugyan nem akarom bizonygatni idegenként, hogy biztos csak véletlen felejtette el, te ismered, te tudnád megtippelni.
Viszont ha direkt is, te ne légy ilyen kicsinyes. Nem kell körbenyalni, csak mondj/írj neki egy Boldog szülinapot!-ot.
Ő felköszöntött téged?
Nem a lányodat, hanem téged!
Ha felköszöntött, akkor nyilván te is köszöntsd fel, de a lányodnak nem muszáj. Ha rákérdez, hogy Lilike miért nem köszöntött fel, akkor megmondod, hogy még emésztgeti, hogy te nem köszöntötted őt.
Aztán meglátod a reakcióját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!