Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Unokanővérem rendszerint...

Unokanővérem rendszerint olyan ruhákat vásárol amit rajtam lát, majd megy és vesz egy kb olyat. Most épp pont oda mennek nyaralni ahonnan mi jöttünk haza?

Figyelt kérdés

Direkt nem mondtam neki előre de titkolni sem szerettem volna. Rokonoktól megtudta mikor már itthon voltunk. Úgy volt nem mennek nyaralni erre pont oda mennek ahol mi voltunk.

Mi család miatt csak 17-18 éves korunk körültől tartjuk a kapcsolatot de azóta már 8 éve ezt műveli MINDENNEL kapcsolatban. Vettünk egy lakást azt újítgatjuk, de nincs kedvem meghívni mert nincs kedvem nézni, hogy náluk is majd minden olyan lesz mint nálunk.

Mire jó ez? Már nincs kedvem vele a kapcsolatot tartani, előre beszámolni neki tervekről.

Volt olyan, hogy valamit megtudott mit szeretnék elkezdeni, és neki módjában állt anyagilag hamarabb elkezdeni ezért elkezdte ő, előtte egy szót nem hallottam róla, hogy az neki is tervben van. El is ment tőle a kedvem.. 3 évvel idősebb nálam.

A kapcsolat megszakítás nem opció. Valami tanácsot, véleményt kérnék mire jó ez és mit tegyek, hogy ne bosszantson annyira

2022. júl. 11. 23:48
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
29 Biztosan van, akit nem zavar az ilyesfajta viselkedés, mást meg igen. Ezt el lehet fogadni.
2022. júl. 12. 10:48
 32/47 anonim ***** válasza:
70%
Engem is sok minden zavar, mégse rinyókálok miatta, és nem akarok kibaszni a másikkal érte.
2022. júl. 12. 10:51
 33/47 anonim ***** válasza:
70%
Mert ez a "szívassuk meg ha mást csinál ami nekem nem tetszik" az úgy általános iskola ötödikben-hatodikban volt divat. Aki ilyenen agyal, szellemileg 11-12 éves szinten van, nem felnőtt.
2022. júl. 12. 10:59
 34/47 anonim ***** válasza:
89%
Egész addig fokozódhat a majmolás, amíg teljes mértékben a másik életét akarja élni. Megkérdezi: "ha gyereked születne, milyen nevet adnál neki", aztán ha neki születik előbb gyereke, természetesen azt a nevet adja neki, stb.
2022. júl. 12. 11:16
 35/47 anonim ***** válasza:
76%

"Képzeld, mit találtam ki, olyan jó lenne szerződést kötni/beindítani valamit, ez és ez az ötletem van, hamarosan el is megyek az adott helyre és el is intézem, de gyorsan amíg más el nem happolja".

Amikorra elment, szembesült azzal, hogy az őt utánozó illető már elvitte az orra elől a lehetőséget.

Jah tényleg általános sulis szint ha "valakit zavar a majmolás".

2022. júl. 12. 11:19
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

Van a majmolásnak ártalmatlan szintje (pl. valaki olyan ruhákat hord, mint én), és van az, amikor már kárt okoz (lásd pl. a 35-ös választ).

De megjegyzem, az ártalmatlan utánzás is lehet idegesítő, persze nem az egyszeri alkalom, hanem ha folyamatosan, évekig megy.

Felnőtt embertől ez a viselkedés problémás. Én igenis megszívatnám kicsit, tennék rá, ha valaki még engem tartana hülyének azután, hogy az illető évek óta folyamatosan engem majmol. Persze csak valami ártalmatlan dologgal viccelném meg, ami nem okoz semmilyen visszafordíthatatlan kárt, pl. közölném az unokatesóval, hogy három nap múlva megyek lilára festetni a hajamat. Ha ő beállít másnap lila hajjal, nevetnék egyet és megmondanám, hogy csak vicceltem, eszem ágában sem volt ilyen hülyeséget csinálni, miért, ő komolyan vette? Ha nem fogná vissza a majmolást, akkor még eljátszanék valami hasonlót párszor. Az én életemet hadd éljem én, más meg élje a sajátját.

2022. júl. 12. 11:55
 37/47 anonim ***** válasza:
19%
Hol itt a gond? Kismillio másik embernek si van oylan ruhája ahogy nyaralni is meg ykismillio másik ember oda.
2022. júl. 12. 11:57
 38/47 anonim ***** válasza:
81%
37-es ennyire ne értetlenkedj, a kismillió másik ember nem azért megy oda nyaralni és vesz fel ugyanolyan ruhát, mert a kérdező is, az unokatesó viszont igen.
2022. júl. 12. 11:59
 39/47 anonim ***** válasza:
30%
Én csak azt akartam ezzel a kismillió másik emberrel jelezni, hogy mi van akkor ha unokateson is oylan van, hát legyen vele boldog, ahogy azzal is hogy odamegy nyaralni, árt ezzel a gyakorlatban valamit? Nem. SImán nem kell vele foglalkozni aztán problem solved.
2022. júl. 12. 12:01
 40/47 anonim ***** válasza:
79%
Ha egyszeri alkalom lenne, akkor egyet is értenék, de tekintve, hogy a leírás szerint az unokatesó már nyolc éve mindenben utánozza a kérdezőt, érthető, hogy őt ez zavarja.
2022. júl. 12. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!