Ha én egyedülálló vagyok, és engem valaki kinevez a gyereke keresztanyjának, aztán összeházasodom valakivel, akkor ő keresztapa lesz vagy sem?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 19:50
2/10 anonim válasza:
Nem lesz. Mint ahogy a keresztanyaság sem kinevezés kérdése, az egy szertartás keretében történik a templomban.
3/10 anonim válasza:
Illetve de, ha majd a jövőben úgy adódik, akkor nyilván lehet valakinek a keresztapja, de ahogyan itt te levezetted, az semmiképp nem lehetséges.
4/10 anonim válasza:
2 éve a férjemet felkérte a sógórék, hogy legyen a lányuk keresztapja. Keresztanya a sógornőm egyik rokona lett. Szóval attól, hogy férjhez mész, még nem lesz keresztszülő
5/10 anonim válasza:
Nem lesz keresztapja a te keresztgyerekednek, hisz nem keresztelte meg.
6/10 anonim válasza:
#5 nem is fogja a kérdező sem. Inkább majd a pap. ;)
8/10 A kérdező kommentje:
köszi
2022. júl. 11. 22:16
9/10 anonim válasza:
"#5 nem is fogja a kérdező sem. Inkább majd a pap. ;)" Jogos, csak nem tudtam hogy magyarázzam .
10/10 anonim válasza:
Mi ez a "kinevezés" kifejezés? Ezt többször is hallottam már, méghozzá olyan családoknál ahol nem volt megkeresztelve a gyerek de irigyelte osztálytársait hogy azoknak van keresztszülője ezért maguk kinevezték a család barátját annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!