Hogyan állítsam le a családtagjaim, amikor azzal hozakodnak elő, hogy semmirekellő, tiszta szégyen vagyok?
Sajnos az életem nagyrészben tőlem kívülálló okok miatt máshogy alakult, semmire sem vittem
Kíváncsi vagyok, kire fogod, hogy nem tanultál és nem értél el semmit.
Olyan SZINTE nem is létezik, hogy a saját életedről nem tehetsz.
Egyébként az egész villogás témát nem értem, kinek, minek? Az én életem értelmét nem az jelenti, hogy valaki fölé állhatok és böföghetek a dolgokat, ami neki nincs, de nekem van…
Van ismerősöm. Pont annyit keres, amennyiből kijön havonta, viszont sok szabadideje van, nem villogni való, de boldog életet ér. Azt csináld, amit szeretsz, a villogást hagyd meg azoknak, akik nem értenek semmihez, vagy te is ilyen fajta vagy?
Biztos nem tartanám a kapcsolatot olyan emberrel, akinek ezek jelentik az értéket, legyen az bármilyen közeli rokonom, szerencsére nálunk nem ez a mérvadó…
Adott esetben a "semmire sem vittem" is más-mást jelenthet. Például valakinek van egy diplomája, meg egy munkája, akkor lehet jönni azzal, hogy "Xy-nek meg három diplomája, doktorátusa van, meg 6 nyelvvizsgája és karrierje, nem vitted semmire!"...
Relatívnak érzem ezt a "nem vitted semmire" témát.
Akik, itt leszóltak...
Igen is vannak olyan helyzetek, amelyek jönnek az életedbe és alakítják a sorsodat. Nyilván sok mindenre van hatásunk, van, amire nem, hogy miért történt meg velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!