Miért ilyen a nagynéném?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy nekem nem fog sikerülni a jogsi, mert sötét vagyok és hogy buta. (Egyébként ő gyors talpalón tette le a 7-8 osztályt)... Tudom nem kéne vele törődnöm, de azért rosszul esik.2022. ápr. 12. 08:14
11/16 anonim válasza:
En nagynenem is ilyen... :D mamammal együtt lakik, kozoltek a 14. szulinapomon hogy innentol kezdve ne varjak toluk ajandekot, mert ennyi idosen mar minek. :D a mai napig nem kapok semmit pedig mar 27 eves vagyok. Bezzeg ha az ove van 'elfelejtve' akkor mar hetekre megvan sertodve. Mikor munka mellett, estin csinaltam 2 evig az erettsegit, es tavaly mikor sikerult a szuleim unszolasara felhivtam oket, hogy elmondjam nekik. Erre az volt a valasz, ja te jartal iskolaba?!( hozza kell tenni hogy a szuleim mindig mondtak nekik, es en is mikor oly ritkan elmentem hozzajuk) igazabol onnantol kezdve lesz@rom oket.... rossz indulatu, csak magukkal foglalkozo emberek. Azt ajanlom, hogy te is sz@rd le oket.
12/16 anonim válasza:
Nagynéni: - Neked nem fog sikerülni a jogsi, mert sötét vagy és buta.
Te: - Te beszélsz, Gizi néni? Te, aki gyorstalpalón tetted le a 7-8 osztályt?
Függöny le, happy end.
13/16 anonim válasza:
Zárd ki az ilyen embereket az életedből hidd el nekem. Bármilyen nehéz is. Én már megtanultam, mert ők csak visszarántanak minden téren, és azt hiszed majd mindig veled van baj. Pedig nem. Mindig neked kell bocsánatot kérni, még akkor is ha neked volt igazad mert… miért is? Mert az ilyen emberek még ennyibe sem néznek. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Igazatok van, nem érdemes vele foglalkozni.
2022. ápr. 12. 16:12
15/16 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy: és ha nem lesz igazad, és mégiscsak leteszem a jogsit, akkor ő (a nagynéni) lesz vajon a sötét és buta?
16/16 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!