Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ne is hívjuk őket többet?

Ne is hívjuk őket többet?

Figyelt kérdés
2 gyermekünk van. Sogornőmék a nagyobbik első 2 szulinapjara jöttek el. Utána covid miatt nem jöttek meg h terhes lett, utána a kicsinek a szülinapjára azert nem mert h az ő babának még kicsi es feltik a covidtol (7 hos volt). Már a legutolsó 2 szülinapra nem is emlékszem miért nem jöttek de azóta elkoltoztunk ide is elhivtuk őket és reggel szóltak h rosszul aludtak a gyerekek, nem jönnek. Ennek ellenére mi elmentünk az ő gyerekeik szülinapjára úgy h a 3. Babánkat várjuk és még akkor maszkot kellett hordani. Én már belefáradtam ebbe. Rosszul esik a dolog. Férjemnek mondtam h mi miért tiszteljük őket meg azzal h elmegyünk ha ők nem jönnek? Ő csakazért is elmegy megköszönteni őket. Ez volt a valasza
2022. ápr. 7. 23:06
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Volt olyan h miattuk tehetjük át a szülinapot, a végén nem jöttek el. Délután 3kor szóltak amikor délelőtt 10re hívtuk őket
2022. ápr. 7. 23:07
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Ha ő akár egyedül is elmegy, akkor nyilván ő nem olyan sértett, mint te, és el fogja őket legközelebb is hívni, akkor is, ha nem jönnek el.

Nem vagy egyedül ebben, de a férjeddel kellene konszenzusra jutni, még ha jogos is amit érzel, és neked van igazad, hogy ha ő nem erőlteti magát, neked minek.

2022. ápr. 7. 23:16
 3/16 anonim válasza:
85%
Beszéljetek róla nyíltan! Utána kiderül, hogy érdemes-e tovább fírtatni a témát. Sajnos vannak olyan emberek akik rosszindulatúak, vagy csak szimplán buták. Ha mégsem sikerül beszélni, hagyd a francba, és élvezd a kis családod szeretetét!
2022. ápr. 7. 23:19
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Az egyértelmű, h nekik nincs igényük a találkozásra. Ha van kedved, beszelhetsz erről.veluk,de nagy valoszinuseggel úgyis kitérő választ kapnál csak.

Ha a ferjed el akar menni, akkor sok mindent nem tudsz tenni, meg nem is feltétlen kellene, ugye ha jól értelmezem a sogornod mégiscsak a húga /nővére nyilván látni akarja, ha máskor nem tudja. Én úgy veszem ki, a ferjednek sem gond, ha egyedül megy el hozzájuk, te pedig nem mész.

(a családi viszonyok ennyiből nem derülnek ki, de hasonló van nálunk is. Annyi meg, h én mindig is ruhheltem ezeket az összejöveteleket, mert nem egy osszetarto család, csak a jopfizas megy még aki épp nincs ott annak a kibeszelese. Férjem szerencsére nem ilyen. Ő elmegy néha hozzájuk, nekem pedig bőven elég az az évi kb egy alkalom mikor látom - azaz inkább kénytelen vagyok elviselni-őket.

2022. ápr. 8. 00:00
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem hogy yilen tekintetben érdemes lenne ezt a továbbiakban, ha elsőre ez van hát később is ez lesz.
2022. ápr. 8. 00:13
 6/16 A kérdező kommentje:
De pont ezaz h ők igénylik elvileg h mi elmenjünk. Ilyenkor jönnek a férjem és sogornőm szülei is. En amugy szívesen megyek mert a kislanyuk a keresztlanyom. Ellenben az ő keresztfiuk a mi kisfiunk és csöppet sem foglalkoznak vele. Sokszor megfigyeltem már. A keresztlanyommal én megyek mindig játszani meg ül az ölemben. Elvagyunk jól. Férjemnek is baromira rosszul esik a dolog megmondta nekem. Úgy mondta h csakazert is elmegy h nem akar olyan lenni mint ők. Most legutóbb ők hivtak vmi gyerekrendezvenyre de nekünk kellett volna megint utazni. Nemet mondtam mert előtte direkt úgy váltunk el egymástól h ha ráernek jöjjenek el! Nekem olyan mintha kifejezetten hozzánk nem akarnak jönni vagy nem tudom
2022. ápr. 8. 05:15
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy csak ők nem szeretnek menni. Anyós pl. talán ha kétszer volt nálunk, sógornőm sem szeret hozzánk jönni, mert lakás. Haverok meg mindig ők jönnek. Szomszéd is inkább vendégül lát, minthogy átjöjjön. Van, aki inkább megy és van, aki inkább vendégül látós típus.

Más gyerekeit én sem szeretem, nem tudok mit kezdeni velük.

Sztem örülj, ha mehettek, nem nálatok van rumli 😃

2022. ápr. 8. 06:14
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
A "ha ráértek, jöjjetek el" nem meghívás. A meghívás az, hogy szeretettel varunk itt es itt, ekkor és ekkor. Amit ők megtettek utána, csak nem mentetek el.
2022. ápr. 8. 07:15
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem hagyjátok.
2022. ápr. 8. 08:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
bunkó sógórnőd van
2022. ápr. 8. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!