Ne is hívjuk őket többet?
Ha ő akár egyedül is elmegy, akkor nyilván ő nem olyan sértett, mint te, és el fogja őket legközelebb is hívni, akkor is, ha nem jönnek el.
Nem vagy egyedül ebben, de a férjeddel kellene konszenzusra jutni, még ha jogos is amit érzel, és neked van igazad, hogy ha ő nem erőlteti magát, neked minek.
Az egyértelmű, h nekik nincs igényük a találkozásra. Ha van kedved, beszelhetsz erről.veluk,de nagy valoszinuseggel úgyis kitérő választ kapnál csak.
Ha a ferjed el akar menni, akkor sok mindent nem tudsz tenni, meg nem is feltétlen kellene, ugye ha jól értelmezem a sogornod mégiscsak a húga /nővére nyilván látni akarja, ha máskor nem tudja. Én úgy veszem ki, a ferjednek sem gond, ha egyedül megy el hozzájuk, te pedig nem mész.
(a családi viszonyok ennyiből nem derülnek ki, de hasonló van nálunk is. Annyi meg, h én mindig is ruhheltem ezeket az összejöveteleket, mert nem egy osszetarto család, csak a jopfizas megy még aki épp nincs ott annak a kibeszelese. Férjem szerencsére nem ilyen. Ő elmegy néha hozzájuk, nekem pedig bőven elég az az évi kb egy alkalom mikor látom - azaz inkább kénytelen vagyok elviselni-őket.
Lehet, hogy csak ők nem szeretnek menni. Anyós pl. talán ha kétszer volt nálunk, sógornőm sem szeret hozzánk jönni, mert lakás. Haverok meg mindig ők jönnek. Szomszéd is inkább vendégül lát, minthogy átjöjjön. Van, aki inkább megy és van, aki inkább vendégül látós típus.
Más gyerekeit én sem szeretem, nem tudok mit kezdeni velük.
Sztem örülj, ha mehettek, nem nálatok van rumli 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!