Mit tennétek ebben a helyzetben?
Én megismerkednék vele. Gondolom apád arra célzott, hogy a normális helyzet az lenne, ha eddig is ismertétek volna egymást. Apádról is jelent egy bizonyítványt, hogy nem tartotta a gyerekével a kapcsolatot, még akkor is, ha az exe betartott neki mindenhogy, ahogy tudott, harcolnia kellett volna érte.
Felnőttek vagytok, a szüleitek nem szólhatnak bele, hogy ha tartjátok a kapcsolatot. Esetleg anyukádat kérdezd meg, hogy nem esne -e ez rosszul neki, ha ő sem tiltakozik, akkor nem lesz családi botrány, legalábbis nálatok.
Az ő családjában azt mondta, hogy mindenki tud róla, hogy beszélünk és teljesen jól fogadták, hogy úgy döntött, hogy megkeresett engem. Egy időben, kamaszkoraban tartották a kapcsolatot apával és a féltesom azt mondta, hogy nagyon jó is volt, minden rendben volt, ő se érti utána miért szakadt meg a kapcsolatuk megint.
Én megkerdeztem teljesen nyíltan apukánkat hogy mit szól ahhoz, hogy beszélünk illetve próbáltam beszélgetést kezdeményezni a témáról, de terelt. Azt érzem, hogy valamiért nem akarja, hogy anyukám tudjon erről, de nem értek semmit, tényleg.
Tehát, ha jól értem, a féltesód anyukája volt apukád korábbi partnerkapcsolata, a te anyukád meg apukád későbbi partnerkapcsolata. Nyilván anyukád nem akarta, hogy tartsa az előző kapcsolatból való gyerekével a kapcsolatot, apukád meg a békesség kedvéért engedett.
Te nyugodtan tartsd a kapcsolatot a féltesóddal, de ne beszélj erről otthon. A féltesód, ha akarja, FB-n meg tudja keresni apukátokat. Ez legyen az ő feladata, te ne legyél közvetítő, mert abból rosszul jöhetsz ki.
Gondolom ezek szerint anyád kavart be a kamasz lányával (féltesóddal) való kapcsolattartásba. Persze csak egy tipp. Ezért nem akarná lehet anyád azt se, hogy te jóban legyél vele.
De 20-on évesnek vallottad magad, nem 15-nek. Ez nem a családi titkok újabb része. Csak eltudod dönteni, hogy kivel beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!