Mit lehet tenni egy toxikus, mérgező családtag ellen?
Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok. Nem hat rá semmi... Többször próbáltam vele szépen leülni beszélni, de semmi. Sokszor ideges, hirtelen haragú, csúnyán beszél, káromkodik. Máskor dúl-fúl magában és hozzá sem lehet szólni, elvonul...
Egy ideig próbáltam szép-szavakkal, de semmi... Hosszú évek óta ez megy... Nekem ez meghaladja a képességeimet.. Ebből rajtam kívül nem érzékel senki semmit, de nem is érdekli őket. Teljesen magamra vagyok utalva, senkire sem számíthatok. A rokonaim felől akár meg is dögölhetnék. Önbizalmam 0 alatti lett.. Költözés opció lesz, ha lesz egy kis pénzem, de addig... Pocsék minden..
Nincsenek normális emberi kapcsolataim, akivel meg van, egy csomószor megbánt és vérig sért engem. Én sem vagyok egy ma született bárány, de sok ez a bántás, amit 3-4-5 éve már folyamatosan kapok... Barátaim nincsenek, mert mindenki otthagyott engem a bajban.
Gondoltam kérhetek segítségek, elvégre ez egy anonim oldal, teljesen névtelen, nem adok ki senkit, hiszen nem neveztem meg senkit. Nem is írtam gyűlölködő stílusban, ez inkább egyfajta segélykiáltás. Én tényleg ezt érdemlem? Ha valóban olyan gonosz vagyok, akkor hogyhogy még életben vagyok? Egy gonosz ember, mint én, miért van még életben? Miért ennyire szenvtelen mindenki velem?
Egyébként ez nem csak erre a családtagra sarkítható le. Nagyon antiszociális vagyok, kevés emberrel tartom a kapcsolatot. De eddigi életem során 5/4 ember csak kigúnyolt, kinevetett, beszólogatott, vagy elhagyott engem. Szerintem engem Isten nem szeret.
Személy szerint az, hogy a barátaim elhagytak, nehéz volt lenyelni a békát, de túltettem magam rajta. Hogy néha a saját családtagjaim utálnak, vagy durván beszélnek velem, esetleg elutasítanak, ez ha lehet még fájdalmasabb volt.
De a lehető legfájóbb érzés az, hogy fenn van a Jóisten, aki tiszta szívéből gyűlöl engem és örök időre a Pokol tüzére fog küldeni engem, hogy szenvedjek. Ez a legelszomorítóbb. Isten gyűlöl engem és az örök tűzre fog engem száműzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!